U/19 og U/17 klar til at forsvare førstepladserne

Kategorier


FCN U/19 er klar til at forsvare førstepladsen mod de forsvarende U/19 mestre fra Esbjerg.

U/19 og U/17 klar til at forsvare førstepladserne

FC Nordsjællands to tophold spiller begge mod Esbjerg i morgen lørdag i Farum Park

FC Nordsjælland skal møde Esbjerg på alle fronter i de kommende dage. I Superligaen sætter FCN og Esbjerg punktum for efterårssæsonen med kampen mandag kl. 19 på Blue Water Arena, men forinden mødes de to klubber i både U/19 og U/17 Ligaen i Farum Park i morgen lørdag henholdsvis kl. 13.00 og 15.15. Og de to ungdomskampe i Farum Park bliver virkelig nogle brag, der er værd at følge. FC Nordsjælland ligger på førstepladsen i både U/19 og U/17 Ligaen, og de unge tigre er opsatte på at forsvare førerpositionen, så de også kan ligge nr. 1 i hele vinterpausen. U/19 spiller  kl. 13.00, og Esbjerg kommer som forsvarende U/19 mester, idet vestjyderne vandt mesterskabet lige for næsen af FCN i sidste sæson. De to hold mødtes i Esbjerg i første runde af denne turnering, og her endte kampen uafgjort. FCN har siden vundet alt bortset fra én enkelt uafgjort kamp mod FC Midtjylland, der er på andenpladsen i U/19 Ligaen ét point efter FCN, mens Esbjerg på fjerdepladsen er distanceret med hele 10 point. I U/17 Ligaen er det netop FCN og Esbjerg, der er de direkte duellanter i toppen. FCN tabte den omvendte kamp i første spillerunde, men siden har tigrene været fantastisk stærke og hentet 9 sejre, så det nu er FCN, der fører rækken med ét point mere end Esbjerg på andenpladsen. Den kamp spilles kl. 15.15. Der er således al mulig grund til at komme en tur i Farum Park lørdag eftermiddag for at følge de stærkeste ungdomshold i dansk fodbold og FC Nordsjællands talentudvikling på højeste plan. Der vil naturligvis være fri adgang til kampene og åbent i boderne under A-tribunen, så alle kan købe lidt at varme sig på.