Se første interview med Gudjón Baldvinsson

Kategorier

Se første interview med Gudjón Baldvinsson

Den islandske angriber starter for FC Nordsjælland i januar, men her kan du se det første interview med den fysisk stærke og hurtige angriber, som FC Nordsjælland har hentet i Halmstad BK.

– Jeg glæder mig virkelig meget til at starte i januar i FC Nordsjælland. Det er en klub, der spiller rigtig god fodbold og præcis den type fodbold, som passer til mig som angriber. Der kommer mange indlæg og bolde i boksen, så derfor tror jeg, at det bliver et rigtig godt match. – Jeg scorede faktisk mit første mål for Halmstad mod netop FC Nordsjælland her i Farum Park tilbage i 2012. I den kamp blev vi for øvrigt udspillet fuldstændig, og jeg tænkte allerede dengang, at det var en klub, jeg gerne ville spille for, lyder det fra islændingen.