Nyt fodboldmagasin om Alka Superligaen

Kategorier

Nyt magasin for fodboldfans om Alka Superligaen

Når Superligaen efter nytår skifter navn til Alka Superliga får alle danske fodboldfans også et nyt og gratis blad om alle spillerne og livet i klubberne

Fighten på grønsværen, stemningen i omklædningsrummet og de personlige fortællinger fra de tolv klubber i Superligaen. Der er masser at se frem til, når Magasinet Alka Superliga udkommer for første gang til foråret. Magasinet bliver en speciel udgivelse, som alle følgere af dansk topfodbold kan se frem til at modtage fire gange om året med distribution gennem SPORTMASTER-kædens mere end 100 butikker og webshop på sportmaster.dk samt Superliga-klubberne selv. – Med Magasinet Alka Superliga får vi skabt endnu en platform, hvor fansene kan komme helt tæt på landets bedste fodboldrække, og vi omvendt kan komme tæt på dem. Vi har et mål om at gøre Superligaen så tilgængelig og nærværende for danskerne som overhovedet muligt, og dette magasin åbner endnu en dør til spillerne, klubberne og ligaen, siger direktør i Superligaen A/S, Claus Thomsen. – Vi får et magasin, hvor der er mulighed for at gå lidt tættere på og få plads til de fængslende fortællinger, som findes rundt omkring i vores 12 klubber. Vi har en liga med flere hundrede spillere, trænere og ledere, der hver især indeholder interessante historier. Målet er at få de bedste af dem frem i Magasinet Alka Superliga, fortsætter Claus Thomsen. Magasinet Alka Superliga udgives af magasinet Dyhr Sports Media og vil blive uddelt gratis på de 12 klubbers hjemmebaner samt i SPORTMASTERs mere end 100 sportsforretninger over hele landet fra fredag den 20. februar 2015. Magasinet vil også kunne tilgås online og bliver desuden udsendt fra webshoppen på sportmaster.dk.