Mtiliga tilfreds med efteråret

Kategorier

Mtiliga tilfreds med efteråret

Anfører, Patrick Mtiliga, ser tilbage på efterårssæsonen. Generelt er han tilfreds med måden truppen har håndteret både de gode og mindre gode perioder i sæsonen.

– Vi fik jo en fantastisk start på sæsonen, og rendte så ind i en svær periode, som man måske kunne forvente, eftersom vi både havde skiftet ud på et par markante pladser og trænerposten forud for efteråret. Men jeg synes, vi stod sammen i den periode og kiggede indad, hvilket er meget positivt. Og vi sluttede også sæsonen fint af. – Vi har vist, at vi har et stort potentiale i truppen, som gør, at jeg er tilfreds med efteråret, og jeg tror, at vi kan blive gode fremadrettet, hvis vi fortsætter udviklingen og husker på, at det er hårdt arbejde og sammenhold, der har bragt os hertil.