Mtiliga: Stor personlig udvikling i FCN

Kategorier

Mtiliga: Stor personlig udvikling i FCN

Patrick Mtiliga har valgt at forlænge kontrakten med FC Nordsjælland, således at den strækker sig frem til udgangen af 2016. FCN-anføreren har oplevet en stor personlig udvikling i sin tid i FC Nordsjælland, og er glad for kontraktforlængelsen.

– Jeg har været glad, siden jeg kom til klubben, og derfor er jeg også glad for, at vi kunne nå frem til en aftale, så jeg kan fortsætte her i FC Nordsjælland. Det er et sted, hvor jeg har udviklet mig meget personligt, og det er vigtigt for mig, fortæller Patrick Mtiliga. – Det, at jeg blev udnævnt til anfører før efterårssæsonen, har også gjort, at jeg følt, at jeg har lært noget om mig selv, og det har været med til at udvikle mig endnu mere. Både som fodboldspiller og som menneske, og det lægger jeg stor vægt på.