Marcus Ingvartsen forlænger til 2018

Kategorier

Marcus Ingvartsen forlænger til 2018

Den 18-årige angriber, som har fået sin fodboldopdragelse i FC Nordsjælland, har sat sin signatur på en ny kontrakt, så den nu løber frem til sommeren 2018.

Jan Laursen fra den sportslige ledelse: – Marcus er en spiller, som vi tror rigtig meget på, og derfor er det naturligt at lave en ny længerevarende kontrakt, da dygtige unge danske angribere ikke hænger på træerne. Han har allerede fået sin Superliga-debut og råder over nogle angrebsmæssige kvaliteter, som vi ikke ser så ofte her i Danmark hos unge spillere med bl.a. stor spilintelligens, en stærk mentalitet og fysisk styrke. Ydermere har han også i svære perioder med modgang vist den rette dedikation og lyst til at komme forbedret igennem sådanne udfordringer. – Marcus er et produkt at vores egen talentudvikling, og det er derfor ekstra glædeligt, når vi kan fremtidssikre en spiller, der i den grad kender klubben ind og ud, og som mange af vores trænere har arbejdet med op gennem ungdomsrækkerne, siger Jan Laursen. Marcus Ingvartsen startede med at spille fodbold, som 5-årig i Farum Boldklub og er altså opvokset i Farum. Allerede da angriberen var U/17-spiller, begyndte han at træne med Superliga-truppen, og i starten af 2014 fik han sin debut i Superligaen mod Viborg. Efter en skadespause kom han stærkt tilbage, og fik spilletid i slutningen af efterårssæsonen samtidigt med han også ved et par lejligheder spillede med på det succesrige U19 Liga hold. Marcus Ingvartsen: – Jeg er rigtig stolt over at have fremtiden på plads i den klub, som jeg holder af. Kontraktforlængelsen giver en kæmpe motivation og jeg vil gøre alt for at gøre mig berettiget til endnu mere spilletid i Superligaen. At få debut for førsteholdet var fantastisk, og nu at skrive under på en ny kontrakt er virkelig fedt. Klubben har fremlagt en god plan for mig om, hvad den vil i fremtiden. – Jeg er rigtig glad for klubben og den måde, de gør det på og stolt over at kunne fortsætte her. De tør bruge de unge spillere og i forhold til det, er det det bedste sted, jeg kan være for min udvikling, og så er det også et kæmpe fordel at der i Superligatruppen er så mange spillere, som jeg har spillet sammen med som ungdomsspiller i FCN. – Jeg har været her siden jeg var 5 år, og både i Farum Boldklub og her har de altid været gode til at lave udviklingsplaner, så jeg kan fortsætte min udvikling. Og jeg tror på, at jeg får mit gennembrud her i FCN, siger Marcus Ingvartsen. Marcus Ingvartsen har spillet fire Superliga-kampe i 2014, og fik sin første plads i startopstillingen den 15. marts mod FC Vestsjælland på hjemmebane, hvor kun overliggeren stod i vejen for en debut scoring. Angriberen har indtil videre 12 ungdomslandskampe for U/16, U/17 og U/19 og kan i januar måned se frem til en tur med U/21-landsholdet, som skal på træningstur i Tyrkiet. Ingvartsen er med i truppen som eneste fra årgang 96, og dermed yngste mand i truppen.
Marcus Ingvartsen her i sin debut mod Viborg i sidste sæson – foto: boesenfoto.dk