Køb sæsonkort til forårets 8 kampe i Farum Park

Kategorier


Få fodboldoplevelser i Farum Park hele foråret til rabatpris med et halvårssæsonkort.

Køb sæsonkort til forårets 8 kampe i Farum Park

FCN tilbyder nu et halvårs-sæsonkort til alle forårets hjemmekampe med stor rabat og mange andre fordele

FC Nordsjælland er efter den flotte sejr over Brøndby med helt fremme i Superligaen, og der venter et meget spændende forår. Vil du have billet til sæsonens sidste 8 hjemmekampe i Farum Park, så er muligheden der nu for at købe et halvårs-sæsonkort til favorabel pris og yderligere fordele. Med et halvårs-sæsonkort, kan du sikre dig dit helt eget sæde til FC Nordsjællands resterende hjemmekampe for sæsonen 2014/2015. Ydermere vil du, som halvårs-sæsonkortholder også modtage vores fornyelsesrabat for sæsonkortholdere, hvis du til sommer også ønsker at forny kortet til at gælde for hele sæsonen 15/16. Desuden får du også:

  • Invitation til én udebanetur i foråret
     
  • Invitation til special-events kun for sæsonkortholdere
     
  • Eksklusive nyheder og tilbud via FCNews

FC Nordsjællands kampe i foråret er endnu ikke endeligt fastsat. Det vil de blive, så snart TV-selskaberne har delt kampene mellem sig. Klik HER for at se det foreløbige kampprogram. Halvårs-sæsonkortene er prissat som følger:

  Voksne (18+ år) Børn (0-18 år)
Sektion A4 599,- 349,-
Sektion A5 599,- 349,-
Sektion C4 599,- 349,-
Sektion D (unummererede)  599,- 349,-

 Klik HER for at se en detaljeret stadionoversigt. Køb dit halvårs-sæsonkort ved at klikke HER