Fredag er sidste chance for at stemme

Kategorier


Anders “AC” Christiansen er rykket fremad i afstemningen efter sin debut på landsholdet.

Fredag er sidste chance for at stemme

Det er ved at være sidste chance for at være med i afstemningen om at kåre efterårets bedste FCN-spiller, og samtidig deltage i lodtrækningen om 10 kasser Faxe Kondi.

Mange har allerede afgivet stemme til denne kåring, og har du ikke været ved tasterne, så gør det nu. Hele truppen er i spil, så du vælger frit, og den foreløbige prognose viser, at der kan blive endda særdeles tæt kamp helt frem til sidste afstemningsfrist fredag den 5. december lige op til sæsonens sidste kamp ude mod Esbjerg på udebane på mandag. Rigtig mange har allerede afgivet stemme, og vi kan røbe, at Uffe Bech lagde sig i spidsen fra start men langtfra kan føle sig sikker. Især Anders “AC” Christiansen presser sig nu på. AC er rykket stærkt frem efter sin debut på Danmarks A-landshold og stærke spil i de seneste kampe. I et tæt felt lige bag de to ligger lige nu anfører Patrick Mtiliga, Joshua John og Kasper Lorentzen. Valget er dit alene, og har du endnu ikke afgivet din stemme, så gå ind og gør det, inden afstemningen slutter. Vi kårer efterårets bedste spiller den 8 .december. Samtidig med kåringen af efterårets spiller, finder vi også vinderen blandt alle deltagerne i afstemningen. Vinderen findes ved lodtrækning mellem alle, der har stemt, uanset hvem, de har stemt på, og der er 10 kasser Faxe Kondi til den heldige vinder. TRYK HER FOR AT AFGIVE DIN STEMME – husk at du skal indtaste din e-mail adresse for at kunne deltage, og der kan kun stemmes én gang pr. mailadresse.