Både FCN U/19 og U/17 ligger nr. 1

Kategorier


FCN ligger nr. 1, som U/19 spillerne Mads Mini Pedersen og Viktor Tranberg her signalerer med stor glæde.

Både FCN U/19 og U/17 ligger nr. 1

Efter sejre over Lyngby topper FCN nu begge Ligaer og skriver dermed klubhistorie for talentudviklingen

Lørdag blev en historisk dag for FC Nordsjællands Ungdomsafdeling efter sejre over Lyngby for både U/19 og U/17. Med knusende 4-0 fastholdt et sprudlende U/19 mandskab førstepladsen i Ligaen, og med en sejr på 2-1 rykkede FCN også frem på førstepladsen i U/17 Ligaen. Dermed ligger FC Nordsjælland for første gang nogensinde nr. 1 i både U/19 og U/17 Ligaen, og den position skal begge mandskaber forsøge at fastholde på lørdag hjemme i Farum Park mod Esbjerg, der også er stærkt kørende i ungdomsrækkerne. FCN U/19 møder Esbjerg kl. 13, og vestjyderne er forsvarende danske mestre fra sidste sæson, hvor de vandt guld lige for næsen af FCN. I U/17 kampen lige efter kl. 15.15 er det en rigtig topkamp, idet Esbjerg er placeret på andenpladsen kun ét point efter FCN. Så kom i Farum Park lørdag eftermiddag og følg efterårets sidste kampe for U/19 og U/17. U/19 Ligaen: FCN-Lyngby 4-0 (4-0)
Mål: 24. minut 1-0 Adnan Mohammed. 31. minut 2-0 Mathias Jensen. 38. minut 3-0 Sander Henriksen. 45. minut 4-0 Johannes Ritter. FCN spillede en helt forrygende 1. halvleg og skabte målchancer i hobetal, og da de unge tigre først havde fået hul på bylden midt i 1. halvleg, gik det stærkt med scoringerne. Boldene haglede i kassen hos Lyngby i de sidste tyve minutter op til pausen. Med 4-0 som bagage til 2. halvleg, kneb det for FCN at holde helt samme niveau og skarphed i afslutningerne, og derfor slap Lyngby for yderligere skrammer. FCN-træner Morten Karlsen kunne glæde sig over endnu en stærk indsats af sit hold: – Vi havde fokus på de offensive løb, og det fungerede perfekt, især i 1. halvleg, med varieret og opfindsomt opspil. Drengene viste, at de er dedikerede og arbejder målrettet med at forbedre sig hele tiden. – De løber hele tiden for at hjælpe sidekammeraten, og de løber gerne begge veje. Nu skal vi også slutte godt af på lørdag mod de forsvarende mestre fra Esbjerg. Vi slapper ikke af, før vi er færdige med den kamp, lover Morten Karlsen. U/17 Ligaen: FCN-Lyngby 2-1 (0-1)
Mål: 30. minut 0-1. 55. minut 1-1 Jakob Johansson. 74. minut 2-1 Daniel Skov Det så rigtig skidt ud for de unge tigre i 1. halvleg, hvor der ikke var sammenhæng i ret meget. Gæsterne fra Lyngby var bedst og styrende, og de kunne fortjent gå til pausen med en føring på 1-0. FCN lavede et par udskiftninger i pausen og kom ud til 2. halvleg med en helt anden indstilling, og efter udligningen ved Jakob Johansson jagtede FCN målrettet sejren. Det lykkedes lige akkurat godt fem minutter før tid, da Johansson fik presset målmanden så hårdt, at Daniel Skov kunne score sejrsmålet. – 1. halvleg var slet ikke god nok fra vores side. Hverken bagspil, pasningsspil eller presspillet fungerede, som det skulle. Vi fik snakket om det i pausen, og heldigvis viste drengene i 2. halvleg den rette indstilling og vilje, der bragte os tilbage i kampen. – De indskiftede spillere hjalp også godt til med at ændre kampens gang, og 2. halvleg var opmuntrende. Det var dejligt at slå Lyngby, og nu skal vi arbejde på at forbedre os til kampen mod Esbjerg på lørdag, siger FCN-træner Kasper Kurland.