Anføreren forlænger kontrakten

Kategorier


Anfører Patrick Mtiliga klar til to år mere i FC Nordsjælland.

Anføreren forlænger kontrakten

Arbejdet med at fremtidssikre truppen forsætter, og nu er det faldet på plads, at anfører Patrick Mtiliga har sat sin signatur på en forlængelse af kontrakten, således at aftalen løber to år ud i fremtiden.

Allan K. Pedersen udtaler: – Patrick har haft en enorm stor betydning for vores trup lige siden sin ankomst i 2011, han har været samlingspunkt udenfor banen i en ung trup og har med sit altid høje bundniveau vist vejen for mange af vores spillere. I sommer overtog han anfører-stafetten fra Nicolai Stokholm og det har givet ham et ekstra lag i sin udvikling selv i en sen alder. Det er vigtigt at have den rigtige balance i truppen, og med Patricks rutine står vi godt rustet de næste 2 år, siger Allan K. Pedersen. Patrick Mtiliga har spillet 112 kampe for FC Nordsjælland og overtog altså til denne sæson anførerbindet fra Nicolai Stokholm. – Jeg er stolt over at forlænge min kontrakt med klubben, som jeg på relativt kort tid har vundet og oplevet meget med. Jeg kan godt lide den rolle, jeg har i klubben, hvor jeg udover selvfølgelig at skulle præstere på banen også skal være én af dem som tager mest ansvar, og det er med til at udvikle mig rigtig meget. Det har været et enormt lærerigt halvt år for mig efter jeg er blevet anfører, fortæller Mtiliga. – Jeg har stadig glæden ved at gå ud på træningsbanen og gøre mit bedste for at blive bedre hver dag og på den måde være med til at påvirke mine medspillere til at blive bedre. Specielt arbejdet med de unge, hvor jeg kan bruge min rutine, er noget jeg synes er spændende. Jeg glæder mig virkelig meget til fremtiden, for jeg tror sindssygt meget på det her hold, siger anføreren. Facts:
Navn: Patrick Mtiliga
Alder: 33 år
Kampe for FCN: 112
Mål for FCN: 5
Klubber: B93, Feyenoord, Excelsior, Breda, Malaga