Værd at vide før dagens udekamp mod OB

Kategorier


FCN havde rundens yngste mandskab i sidste Superligarunde, og sådan vil det måske være igen i dag. Andreas Maxsø og flere andre af de unge har udsigt til at være med fra start.

Værd at vide før dagens udekamp mod OB

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 14.00 i Odense mod OB. Her er lidt statistiske vinkler på Superligakampen.

VIDSTE DU AT… …FCN og OB har mødt hinanden 37 gange i Superligaen, og samlet set har OB 16 sejre mod 13 til FCN, mens 8 kampe er endt uafgjort. I Odense er statistikken dog klart i favør af fynboerne, der har vundet 12 kampe mod 5 sejre til tigrene og 4 uafgjorte. …de to hold mødtes i 9. spillerunde i denne sæson i Farum Park, og her vandt FCN med 2-1 på mål af Martin Vingaard og Uffe Bech. FCN har vundet fire af dem fem seneste opgør mod OB. …FCN på grund af karantæner må se bort fra hele fire spillere til dagens kamp. Det er Mario Ticinovic, Ivan Runje, Martin Vingaard og Morten Nordstrand. Både Ivan Runje og Martin Vingaard har været med i samtlige 14 kampe inden den nødtvungne pause. …i den seneste kamp mod FCK stillede FC Nordsjælland igen med Superligaens yngste mandskab. Startopstillingen havde en gennemsnitsalder på 24 år og 282 dage, og det var kun Brøndby og Esbjerg nede i nærheden af. Til sammenligning havde OB en gennemsnitsalder på 27 år og 96 dage i sin kamp mod SønderjyskE med lige knap 29 år i gennemsnit pr. spiller. …det er Peter Kjærsgaard-Andersen, der skal dømme kampen i Odense. Den kun 30-årige dommer er i gang med sin kun anden sæson i Superligaen, og i denne sæson har han dømt FCN én gang tidligere, nemlig den målløse kamp i Hobro.