Værd at vide før dagens kamp mod FCK

Kategorier


Kasper Lorentzen og Martin Vingaard har begge rundet 50 kampe for FCN og hyldes med blomster før dagens kamp i Farum Park.

Værd at vide før dagens kamp mod FCK

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 19:15 mod FCK hjemme i Farum Park. Her er lidt statistiske vinkler på den spændende Superligakamp.

VIDSTE DU AT… …Kasper Lorentzen og Martin Vingaard tilsammen fejrede 100 kamp jubilæum i den seneste kamp i Herning. De spillede begge mod FCM kamp nr. 50 med tigeren på brystet, og i dag vil Lorentzen og Vingaard blive hyldet med en buket blomster i Farum Park lige før kampstart. …samlet set har FCK et klart overtag i de 37 indbyrdes opgør, det er blevet til i Superligaen siden 2002. FCK har 26 sejre, 5 kampe er endt uafgjort, mens FCN kun har vundet 6 gange, men i nyere tid og i Farum Park har det været betydeligt mere jævnbyrdigt. …af de syv interne møder mellem FCN og FCK i Farum Park siden sæson 2009/10 har hver klub vundet tre gange, mens én kamp er sluttet uafgjort. Det var kampen for godt et år siden, hvor Morten Nordstrand udlignede til 2-2 på det fantastiske saksespark, der også blev kåret til årets mål og måske det bedste nogensinde i dansk fodbold. …FCN på grund af karantæner må se bort fra både Mario Ticinovic og Søren Christensen til dagens kamp mod FCK. …der er scoret 25 mål i FC Nordsjællands første syv hjemmekampe i denne sæson. Dermed er Farum ”Forlystelsespark” det Superliga-stadion, hvor der scores flest mål pr. kamp, altså næsten 3,6 mål i gennemsnit. …FCN og FCK i denne weekend også har mødtes i både U/19 Ligaen og U/17 Ligaen. Fredag aften vandt FC Nordsjællands U/19 mandskab i suveræn stil med 5-0 over FCK i Farum Park, mens U/17 lørdag tabte 1-2 i en tæt udekamp til FCK. Se de fem FCN-mål i U/19 kampen ved at klikke HER.