Værd at vide før dagens kamp mod Brøndby

Kategorier

Værd at vide før dagens kamp mod Brøndby

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 17.00 hjemme i Farum Park mod Brøndby. Her er lidt statistiske vinkler på den spændende Superligakamp.

VIDSTE DU AT… …samlet set har Brøndby et klart overtag i de 37 indbyrdes opgør, det er blevet til i Superligaen siden 2002. Brøndby har 22 sejre, 10 kampe er endt uafgjort, mens FCN kun har vundet 5 gange, men i nyere tid og i Farum Park har det været betydeligt mere jævnbyrdigt. Bortset fra nederlaget i 6. spillerunde af denne sæson, har FCN ikke tabt til Brøndby i Farum Park siden marts 2012 …FCN på grund af karantæner sidst mod OB måtte se bort fra både Mario Ticinovic, Ivan Runje, Martin Vingaard og Morten Nordstrand. De kan alle være med igen i dagens kamp, hvor ingen af holdene har spillere i karantæne. …dagens dommer Michael Johansen er en af de mest rutinerede dommere i Superligaen. 38-årige Michael Johansen er i gang med sin 8. sæson som Superliga-dommer, men det er første gang i denne sæson, at han passer fløjten i en kamp med FCN som deltager. …FCN-holdet i søndags mod OB i startopstillingen havde en gennemsnitsalder på kun 23 år og 216 dage. Dermed har FCN stillet det næstyngste mandskab i Superligaen i denne sæson, kun ”undergået” af AaB med et hold på 22 år og 354 dage, også mod OB i starten af august. FC Midtjylland står noteret for det 3. yngste hold med 23 år og 304 dage i gennemsnit mod Esbjerg 31. august. …den kun 19-årige islænding Adam Örn Arnarson fik sin debut med tigeren på brystet mod OB, hvor han spillede hele kampen som højre back og gjorde det godt. 18-årige Marcus Ingvartsen fik sin sæsondebut i startopstillingen efter en kamp som indskiftet runden før mod FCK. Og allerede i sidste sæson fik Marcus Ingvartsen to førsteholdskampe. …FCN vandt i både U/19 og U/17 Ligaen over Lyngby i går. U/19 vandt 4-0 og fører Ligaen, mens det blev en 2-1 sejr til U/17, der med sejren også rykkede helt til tops i Ligaen. …på fcn.dk og FC Nordsjællands facebookside starter der fra i morgen 1. december en helt speciel og sjov julekalender med FCN-spillerne i hovedroller. Følg den her på fcn.dk og FC Nordsjællands facebookside. Hør de mest vanvittige julehistorier. Du kan også selv deltage og vinde fede præmier.