Truppen før FCK: Dyderne skal fastholdes

Kategorier

Truppen før FCK: Dyderne skal fastholdes

Med tre nederlag i træk for FC Nordsjællands Superliga-hold er det vigtigt, at der bliver fokuseret på de rigtige dyder på og uden for træningsbanen. Hårdt arbejde, sammenhold og højt humør er nøgleordene.

Der er sjove tider og mindre sjove tider i fodboldens verden. Lige nu er faktum, at FC Nordsjælland har tabt tre kampe i træk, og det betyder, at det er vigtigt, at truppen står sammen og finder tilbage til de dyder, der sikrede point og godt spil i starten af sæsonen. – Det vigtigste er, at vi holder kvalitet i det, vi laver i den daglige træning. Vi skal bakke hinanden op, holde fast i optimismen og stå sammen, lyder det fra Ólafur Kristjánsson. – Det nytter ikke noget at gå og hakke på hinanden, og det har vi heldigvis heller ikke gjort. Vi skal frem med brystet og tro på os selv og huske på, hvor meget vi holder af at spille fodbold, fortæller Uffe Bech. Kasper Lorentzen er helt enig i, at det er disse dyder, der skal trækkes på, og samtidig fortæller han, at kvaliteten på træningsbanen stadig er høj: – Lige nu arbejder vi stenhårdt til træning, og jeg synes, at der bliver gået til den samtidig med, at vi holder et højt niveau. Vi har især fokus på at få fuldstændig styr på de indbyrdes aftaler, så alle ved præcis, hvad der skal gøres på søndag, når FCK kommer på besøg.