To brag mod Brøndby i Farum Park i næste uge

Kategorier

To brag mod Brøndby i Farum Park i næste uge

På tirsdag kl. 17.45 er der talentparade i Farum Park, når FCN og Brøndby tørner sammen i U/19 Ligaen. En slags forkamp til de to klubbers møde i Superligaen søndag 30. november kl. 17.00

Vil du have et par fantastiske fodboldoplevelser at gå på juleferie med, så har du chancen i Farum Park i næste uge, hvor FCN og Brøndby dyster to gange på absolut topplan. Tirsdag aften i U/19 Ligaen og søndagen efter i Superligaen. FCN og Brøndby er to af landets største talentfabrikker, og det får man en smagsprøve på allerede på tirsdag kl. 17.45, hvor de to klubber mødes i Farum Park i U/19 Ligaen. Her ligger FCN igen i år med helt fremme med 23 point for 9 kampe, 7 sejre og 2 uafgjorte kampe med en imponerende målscore på 30-7. Det er nu tredje sæson i træk, hvor FC Nordsjælland dominerer i toppen af U/19 ligaen. FCN blev dansk mester i forrige sæson og fik sølv i sidste sæson. Med en ny sejr over Brøndby vil de unge tigre kunne understrege kandidaturen til endnu en titel. Der er fri adgang til U/19 kampen tirsdag aften i Farum Park, og der vil også være åbent i boderne under A-tribunen. Til Superligakampen mellem FCN og Brøndby søndag 30. november kl. 17.00 vil der blive tæt besat på alle tribuner i Farum Park. Der er altid gang i den, når Brøndby kommer på besøg, og du kan sikre dig én af de bedste pladser ved straks at købe billet online. Du er kun et klik HER fra at stå med billetten i hånden.
Læs også alle praktiske oplysninger omkring denne storkamp under billetinfo HER. Lige i øjeblikket ligger de to klubber side om side i Superligaen med 21 point hver, så kampen i Farum Park kan blive meget afgørende for, hvilken af de to klubber der fastholder positionen som nærmeste forfølgere til duksene fra Midtjylland. Der er altid festligt og tætpakkede tilskuerpladser, når Brøndby er på besøg. Og denne gang møder FCN op med to dugfriske A-landsholdsspillere, idet Anders ”AC” Christiansen fik sin debut i Rumænien, og Uffe Bech kom på banen til sin tredje landskamp i dette efterår. Alle kan altså se frem to meget spændende opgør mod Brøndby i Farum Park i næste uge. Og så har FCN og Brøndby også et tredje møde i næste uge, nemlig i Reserveholdsturneringen på mandag kl. 14.00, men den kamp spilles i Brøndby. Men først gælder det jo for FCN en svær udekamp i Superligaen mod OB på søndag.