Søren C: Vi skal løfte i flok

Kategorier


Søren Christensen havde karantæne sidst men kan igen træde ind på holdet igen mod OB. (Foto: Boesenfoto.dk)

Søren Christensen: Vi skal løfte i flok

Fire karantæner giver udfordringer for FCN før søndagens kamp i Odense, men rutinerede Søren Christensen stoler på, at holdet også fungerer som team med nye spillere fra start

Efter endnu en landskamppause går Superligaen nu i gang igen med sidste etape på tre spillerunder inden vinterpausen. For Søren Christensen har pausen været endnu længere, da han havde karantæne sidst mod FCK og derfor slet ikke har spillet kamp i november. Selv om han nu kan vende tilbage til holdet, skal der alligevel ske store ændringer i FC Nordsjællands vante startformation, idet hele fire andre spillere må tage plads i straffeboksen i stedet: – Det giver selvfølgelig nogle udfordringer, men jeg er sikker på, at de unge vil gå ind og udfylde rollerne. Det bliver en svær kamp, men vi skal stå sammen som team, så vi kan løfte i flok, lyder det fra Søren Christensen. Efterårets landskamppauser bryder rytmen i Superligaen, og det gælder virkelig om at stå klar til slutspurten, som med den store jævnbyrdighed mellem holdene vil være meget afgørende for placeringen frem til foråret: – Det er rigtigt, at rytmen spoleres lidt af pauserne, men jeg ser det ikke kun som noget negativt. Her sidst på efterårssæsonen er folk lidt mærkede fysisk, og kamppausen giver klubberne mulighed for at få de småskadede spillere klar. – Vi har haft en del spillere afsted med landsholdene, og det er vi alle stolte af, og nu glæder vi os til at komme til at spille om point igen. – De sidste tre kampe vil betyde meget for vores placering, og vi går selvfølgelig efter at slutte efterårssæsonen så højt som muligt. Selv om der måske ikke er mange points forskel, betyder det noget for humøret i vinterpausen, om placeringen er tæt på toppen eller i nederste halvdel. – Men vi må som altid fokusere på én kamp af gangen, så lige nu er det kun søndagens kamp mod OB, der tæller. Og det er altid ekstra svært at spille mod et hold, der lige har skiftet træner, siger Søren Christensen. OB fyrede træner Troels Bech efter 1-2 nederlaget til FC Nordsjælland i Farum Park den 29. september i 9. spillerunde, og siden har OB med Ove Pedersen som ny mand ved roret sejret i begge kampe hjemme i TREFOR Park over henholdsvis Silkeborg og Hobro, mens det er blevet til tre nederlag på udebane. Det er således fortsat et hold, der kæmper for overlevelse, FCN skal op mod på søndag kl. 14.00 i Odense. Den 30-årige Peter Kjærsgaard-Andersen skal dømme kampen. Han er i gang med sin anden sæson i Superligaen, og i denne sæson har han dømt FCN én gang tidligere, nemlig den målløse kamp i Hobro.