Smal sejr til FCN-reserverne over Lyngby

Kategorier


Emiliano Marcondes lavede et flot mål til 2-0 i dagens Reserveholdskamp. (Foto: Boesenfoto.dk)

Smal sejr til FCN-reserverne over Lyngby

Med 2-1 sejren i lokalopgøret ligger FCN nu til at spille videre mod de bedste i forårets Reserveholdsturnering

FC Nordsjælland rykker med sejren på 2-1 over Lyngby frem som nr. 2 i sin gruppe i Reserveholdsligaen og kan dermed i sidste runde af efterårets turnering på mandag ude mod Brøndby selv sikre adgang til at spille videre mod de bedste i forårets Reserveholdsliga. Her samles nr. 1 og 2 nemlig fra de tre geografisk opdelte grupper i en landsdækkende topgruppe. Derfor var sejr også et af de mange mål med dagens kamp i Farum Park, men det blev meget tæt, sådan som lokalopgørene mod Lyngby næsten altid er. Efter en meget målfattig første halvleg kunne FCN dog gå til pausen med en føring på 1-0. Emiliano Marcondes fik energisk prikket bolden fra en Lyngby-forsvarer og hen til en fri Morten Nordstrand, der nettede sikkert til pauseføringen. Ellers bød de første 45 minutter kun på to chancer. FCN-keeper Runar Alex Runarsson reddede, da en Lyngby-angriber pludselig slap helt fri, og Morten Nordstrand skød lige forbi Lyngby-målet på en chance i den anden ende af banen. 2. halvleg blev lidt mere livlig med bolderobringer højere på banen, og det skabte flere åbne målchancer. På flot opspil fra Nicklas Mouritsen og Morten Nordstrand fik David Moberg Karlsson en åben skudchance, men der kom ikke kraft nok i skuddet. Nordstrand var også selv fri lidt senere uden at få scoret. Omvendt havde Lyngby også sine muligheder, men Alex Runarsson var sikkerheden selv i målet, og derfor lignede det en endelig afgørelse på kampen, da Emiliano Marcondes i det 70. minut scorede til 2-0 med et perfekt skud, da Morten Nordstrand serverede bolden foran ham lige udenfor straffesparksfeltet. Herefter satsede Lyngby og kom til flere afslutninger, men FCN havde større chancer på konraangrebene uden at få kampen lukket endeligt, og så kom der fornyet spænding, da Lyngby i det 84. minut reducerede til 1-2 ved indskiftede Lionel Llargo. Mark Strudal havde ansvaret for FCN-mandskabet i kampen mod Lyngby og havde denne vurdering bagefter: – Det var en kamp, hvor vi havde fokus på flere forskellige ting. Der var nogle positioner, vi gerne ville have prøvet af, og så havde vi selvfølgelig også fokus på at vinde, for vi vil helst spillere videre mod de bedste til foråret. – Det var også vigtigt for os at vise, at vi var klar straks efter en weekend med fri på grund af landsholdspause i Superligaen. Vi har før startet lidt tungt efter sådan en pause. Og så er et lokalopgør mod Lyngby på egen bane altid vigtigt. – Jeg synes, vi har gode perioder, men der var også ting at rette. Blandt andet var vores presspil i 1. halvleg ikke godt nok. Det blev bedre efter pausen, og vi fik det vigtige mål til 2-0. Desværre var vi ikke dygtige nok til at lukke med et tredje mål. Vi skal lære at dræbe den slags kampe, så det ikke bliver spændende til sidst, lyder det fra Mark Strudal. Reserveholdsligaen: FCN-Lyngby 2-1 (1-0)
Mål: 43. minut 1-0 Morten Nordstrand. 70. minut 2-0 Emiliano Marcondes. 84. minut 2-1 Lionel Llargo. FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger: Alex Runar Runarsson
Adam Örn Arnarson (67: Kamal Issah), Pascal Gregor (77: Christian Køhler), Nicklas Mouritsen, Mark Gundelach (46: Ivan Runje).
Martin Vingaard, Mathias Hebo, Emiliano Marcondes.
Oliver Thychosen (71 Soheib Dhaflaoui), Morten Nordstrand (86: Johannes Ritter), David Moberg Karlsson.