Reserverne tabte 1-2 i Brøndby

Kategorier


Mikkel Jensen var tilbage i FCN-trøjen og scorede i Reserveholdskampen.

Reserverne tabte 1-2 i Brøndby

Trods nederlaget i sidste spillerunde af Reserveholdsturneringen holder FC Nordsjælland andenpladsen

Det var sidste runde i efterårets Reserveholdsturnering, da FCN i dag gæstede Brøndby. Det blev en rigtig god og intens reserveholdskamp, som tigrene desværre tabte 1-2, men da FC Vestsjælland tabte den samtidige kamp i Lyngby, holder FCN alligevel andenpladsen og kommer dermed sammen med FCK i gruppe med de to bedste fra de øvrige puljer til foråret. Kampen i Brøndby blev spillet på en god græsbane udenfor stadion, og de gode forhold gav også plads til fint kombinationsspil fra begge holds side. FCN havde de bedste muligheder i 1. halvleg, men ingen af holdene fik scoret før pausen. Efter små ti minutters spil i 2. halvleg lavede FCN imidlertid en forsvarsfejl, der kostede, og så var Brøndby foran 1-0. Midt i halvlegen lykkedes det Mikkel Jensen at udligne for FCN. Mikkel Jensen har været udlejet til Roskilde i dette efterår, men var tilbage i FCN-trøjen til denne kamp. Desværre holdt føringen ikke så længe, for FCN fik ikke bolden ekspederet ordentligt væk efter et hjørnespark, og så scorede Brøndby sejrsmålet til 2-1. Matchfacts: Reserveholdsturnering mandag 24. november: Brøndby-FCN 2-1 (0-0)
Mål: 54. minut 1-0. 66. minut 1-1 Mikkel Jensen. 72. minut 2-1. FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger: Runar Alex Runarsson
Mario Ticinovic (65. minut Mikkel Mouritz Jensen), Ivan Runje, Nicklas Mouritsen, Benjamin Lund.
Kamal Issah, Mathias Hebo, Martin Vingaard (15. minut Daniel Thorup, 70. minut Oscar Hartkopf).
David Moberg Karlsson (46. minut Johannes Ritter), Morten Nordstrand (65. minut Zabi Eskandri), Mikkel Jensen.