Reserverne spiller i Brøndby i dag

Kategorier


Ivan Runje havde karantæne i går og får ligesom de øvrige tre karantæneramte i stedet kamptid på Reserveholdet i Brøndby i dag. (Foto: Boesenfoto.dk)

Reserverne spiller i Brøndby i dag

FCN spiller sidste kamp i efterårets Reserveholdsturnering på udebane mod Brøndby i dag kl. 14.00, og i morgen kl. 17.45 spiller FCN U/19 også mod Brøndby hjemme i Farum Park

Efterårets Reserveholdsturnering synger på sidste vers, og FC Nordsjælland slutter af i dag på udebane mod Brøndby i en kamp, hvor FCN kan sikre andenpladsen med en sejr. Det er det første af de to klubbers tre møder i denne uge. FCN møder nemlig Brøndby igen i morgen hjemme i Farum Park kl. 17.45 til en uhyre spændende kamp i U/19 Ligaen. Her tabte FC Midtjylland nemlig til Lyngby i weekenden, så FCN kan overtage førstepladsen i Ligaen med en sejr over Brøndby. Der er fri adgang til den kamp og åbent i boderne under A-tribunen. Og endelig er der jo Superligakampen mod Brøndby på søndag kl. 17.00 i en tætpakket Farum Park. Har du ikke allerede sikret billet til det brag, kan du gøre det online HER Men først gælder det altså dagens kamp i Brøndby i Reserveholdsturneringen, og til den kamp stiller FCN med følgende trup: 16 Runar Alex Runarsson
Sebastian Kjær U/19
2 Ivan Runje
10 Martin Vingaard
11 Morten Nordstrand
15 David Moberg Karlsson
23 Mario Ticinovic
24 Kamal Issah
27 Mathias Hebo
28 Nicklas Mourtisen
29 Johannes Ritter
Mikkel Jensen
Benjamin Lund U/19
Daniel Thorup U/19
Oscar Hartkopf U/19
Mikkel Mouritz Jensen U/19
Zabi Eskandri U/19