Pressemøde hos FC Nordsjælland

Kategorier

x

Pressemøde hos FC Nordsjælland

FCN vil i morgen offentliggøre markante nyheder om forretningen og samtidig præsentere den nye spillertrøje, som vi glæder os meget til at vise frem for første gang.

En fremragende start på Superligaen er blevet afbrudt af en periode med færre point end håbet, men under overfladen er der rigtig mange ting at glæde sig over i FC Nordsjælland for tiden: Efter en sejr på 2-1 over Brøndby IF indtog U/19-holdet førstepladsen i ligaen fra FC Midtjylland, U/17-holdet ligger nummer 2 i den bedste række, onsdag offentliggjorde vi den nye talentudviklingsplatform, og i de sidste 4 landskampe har to FCN-spillere fået debut på A-landsholdet. Der bygges på til fremtiden og udenfor banen bliver der endnu mere at glæde sig over, når vi i morgen, fredag den 28.november kl.9:30 afholder pressemøde i Farum Parks Sepp Lounge. Her vil vi offentliggøre markante nyheder om forretningen og samtidig præsentere den nye spillertrøje, som vi glæder os meget til at vise frem for første gang. Til stede vil være alle spillerne fra Superliga-truppen, cheftræner Ólafur Kristjánsson, adm. direktør Ole Palmå, best.formand Allan K. Pedersen og Jan Laursen fra den sportslige ledelse. Alle er tilgængelige for 1-1 spørgsmål efter den officielle del af mødet for pressen. Der vil selvfølgelig være mulighed for kaffe, vand og wienerbrød. For yderligere spørgsmål: Kristoffer Skadhauge, 2262 5855