Presale på den nye trøje

Kategorier


Allerede nu kan du forudbestille den nye hjemmebanetrøje – foto: fcn.dk

Presale på den nye trøje

Vild med den nye trøje, så kan du allerede nu forudbestille trøjen og sikre dig den nye fede Diadora trøje som en af de første. Køb den HER

FC Nordsjælland præsenterede tidligere i dag DHL som ny Top Partner, og i samme omgang også klubbens nye trøjer. Og hvis du allerede nu gerne vil sikre dig en udgave af den nye hjemmebane trøje, så kan du købe den i presale og dermed modtage en gaveæske, som også kan bruges som julegave.

Hjemmebanetrøjen i den klassiske FCN-røde-farve, bliver den første af trøjerne, som du kan få fingrene i. Trøjen kan allerede købes fra lørdag den 29. november mellem kl.10-13, og skal du være én af de aller første, der får den nye trøje, skal du henvende dig i FCN-Shoppen allerede fra i morgen, lørdag. Trøjen vil også blive sat i salg online inden for det næste uge.

Trøjen vil blive sent ud i februar måned 2015, og ved købet får man en flot gaveæske, som kan ligger under juletræet.

Prisen på trøjen:

Korte ærmer

  • Barn 399,-
  • Voksen 499,-

Lange ærmer

  • Barn 499,-
  • Voksen 599,-

Se åbningstider for FCN shoppen i december HER: