Ólafur: Vi skal være afklarede om vores roller

Kategorier

Ólafur: Vi skal være afklarede om vores roller

– Sejre kommer af skarphed i begge felter, og det kræver koncentration og beslutsomhed hele kampen igennem, lyder det fra FC Nordsjællands træner

Når FC Nordsjælland i på søndag løber på banen mod FCK, er det ikke med den vante stime af hjemmesejre i bagagen, men det skal der ændres på, selv om det er en svær modstander, lyder det fra FC Nordsjællands islandske cheftræner Ólafur Kristjánsson: – Efter at have tabt de seneste to hjemmekampe, skal vi have ekstra fokus på, at Farum Park er vores bastion. Vi har en udfordring og motivation til at komme tilbage på sporet. Og så er der jo altid en speciel tænding på kampene mod FCK. – De kommer med en stigende formkurve, mens vi ikke har været for gode ved os selv i de seneste kampe. Sejre kommer af skarphed i begge felter, og det kræver koncentration og beslutsomhed hele kampen igennem. – Kampen mod FCK er en god anledning til, at vi alle forstår vores roller og er afklarede med de forskellige opgaver. Det er nødvendigt for at få succes, når vi er oppe mod et hold som FCK med et stærkt fundament i rutine og erfaring, konstaterer Ólafur Kristjánsson. – Troen på tingene fejler ikke noget, men i en periode, hvor resultaterne svigter, skal der bruges ekstra energi. Selvtillid og tillid skal oparbejdes igen ved at fastholde de ting, vi var gode til i starten af sæsonen. – Og vi må ikke indbyde til dans ved at servere muligheder for vores modstandere som i de seneste kampe. Derfor har vi også arbejdet meget med, at alle forstår deres rolle på holdet, fastslår Ólafur Kristjánsson.