Lorentzen: Altid fedt at møde Brøndby

Kategorier


Efter halvandet års skadespause vendte Kasper Lorentzen tilbage til FC Nordsjællands startopstilling, sidst Brøndby gæstede Farum Park i 6. spillerunde, og siden har han spillet alle kampe og scoret tre mål.

Lorentzen: Altid fedt at møde Brøndby

– Den her kamp kommer på et perfekt tidspunkt. Den sidste tid har ikke været så sjov, men selvtilliden er ikke væk, og vi er opsatte på at rejse os, siger Kasper Lorentzen

Efter en periode uden sejre står der ekstra meget på spil for FC Nordsjælland i de sidste to kampe inden vinterpausen, og Kasper Lorentzen glæder sig over, at chancen for at revanchere sig kommer mod netop Brøndby hjemme i Farum Park: – Der er ingen tvivl om, at vi spillere også er godt trætte af den periode, vi har været igennem uden sejre. Vi er ramt på stoltheden, men selvtilliden fra den gode sæsonstart er ikke væk, og den her kamp kommer på et perfekt tidspunkt. – Det er altid rigtig fedt at spille mod Brøndby med alle de fans, de har med, og vi er opsatte på at rejse os efter de seneste skuffelser. Det kan også blive en dobbelt revanche, for vi tabte jo sidst mod Brøndby her på hjemmebane, selv om vi var klart bedst og styrede kampen i den første time. – Det kan vi gøre igen, og den her gang må vi sørge for at score på vores chancer. I starten af sæsonen var vi meget kyniske i vores afslutninger og scorede en masse mål. Det har vi manglet på det seneste, og det er den kynisme, vi skal have genfundet, siger Kasper Lorentzen. Han har en fortid med seks sæsoner i Brøndby-trøjen, før han efter to års mellemstation i Randers kom til FC Nordsjælland og var med til at sikre mesterskabet: – Kampene mod Brøndby er ikke længere så specielle for mig, men deres mange fans gør dem fortsat til noget specielt, fordi de skaber så fantastisk en stemning, at Brøndby næsten er på hjemmebane alle steder. – For os kommer den her kamp belejligt. Tingene er ikke gået vores vej i et stykke tid, men det skræmmer os ikke. Vi vil ikke stå model til det og arbejder knaldhårdt på at komme tilbage på det rigtige spor igen, forsikrer Kasper Lorentzen. I næstsidste kamp i 2011/12 sæsonen oplevede han den lidt paradoksale situation at blive tiljublet i FCN-trøjen af Brøndbys publikum, da han på Brøndby stadion scorede til 1-0 og sikrede FC Nordsjælland den sejr, der banede vejen for guldet for næsen af FCK.