Førstepladsen på spil for U/19 i aften

Kategorier


Trænerne for FCN U/19, Morten Karlsen og Søren Krogh, kan se frem til tre meget spændende kampe som afslutning på en flot efterårssæson.

Førstepladsen på spil for U/19 i aften

FC Nordsjællands U/19 Liga spiller hjemme i Farum Park mod Brøndby i dag kl. 17.45

FC Nordsjællands fodboldfremtid ser særdeles lys ud, når man kigger på fødekæden til Superligaholdet. Både FCN U/17 og U/19 er med helt fremme i Ligaerne, og i aften kan tigrene overtage førstepladsen i U/19 Ligaen med en sejr over Brøndby. Kampen spilles i Farum Park med start kl. 17.45, og der er fri adgang for alle og åbent i boderne under A-tribunen, så man også kan få forplejning sammen med topunderholdning og en talentparade af fremtidens spillere på højeste niveau. FC Nordsjælland er ubesejret i U/19 Ligaen men har spillet to af de første ni kampe uafgjort, nemlig ude mod Esbjerg, der vandt DM for U/19 sidste år lige foran FCN på sølvpladsen, og hjemme mod FC Midtjylland, der fører rækken med 25 point for ti kampe. Men da de unge ulve fra Heden i weekenden fik tæv i Lyngby, har FCN nu muligheden for i aften at overtage førstepladsen med en sejr over Brøndby, der skraber bunden i Ligaen med 7 point, dog også kun for 7 kampe. Det er altså nu op til FC Nordsjælland selv at sikre en topplacering i U/19 Ligaen til vinterpausen. Tigrene skal spille tre kampe inden juleferien, og FCN spiller dem alle på hjemmebane. Udover kampen i aften kommer Lyngby på besøg på lørdag kl. 13, og lørdag 6. december slutter FCN af hjemme mod Esbjerg.