Flere af de unge kan få chancen

Kategorier


Emiliano Marcondes var mod FCK med i startopstillingen for første gang i denne sæson. (Foto: Boesenfoto.dk)

Flere af de unge kan få chancen

Der bliver kæmpet hårdt om pladserne på FC Nordsjællands hold til næste kamp på udebane mod OB om halvanden uge

Efter en stribe kampe med samme startformation har skader og karantæner krævet lidt ændringer i de seneste par kampe, og til den næste mod OB i Odense søndag 23. november har FCN hele fire spillere i karantæne samtidigt. Dermed åbnes der også for muligheder til flere af de unge spillere, der hver eneste dag ved træningen kæmper for chancen i en Superligakamp. Emiliano Marcondes har været på banen i 12 af FC Nordsjællands 14 kampe, men kampen mod FCK i søndags var hans første i startopstillingen: – Det var dejligt at starte inde, men jeg er ikke tilfreds med mig selv, for jeg ved, at jeg kan gøre det bedre, end jeg fik vist mod FCK. Jeg håber selvfølgelig at få chancen igen mod OB, men jeg skal også gøre mig fortjent til det. – Kampformen mangler en del, men nu har vi en reserveholdskamp på mandag, og mere kamptid vil også gøre min præstation bedre, siger Emiliano Marcondes, der også blev udfordret ekstra hårdt fysisk af Christian Poulsen, indtil det sluttede med det røde kort til FCK-spilleren efter godt en halv time. Flere andre af de unge i Superligatruppen står også på spring efter en chance. Én af dem er den kun 19-årige islænding Adam Örn Arnarson, der kom til FCN i august i år, men endnu ikke har fået sin debut: – Jeg kan godt se, at der er en chance, og det er en mulighed, jeg har ventet på. Men så må jeg også ved træningen og i reserveholdskampen vise, at jeg kan gøre det. – Og bliver det ikke denne gang, jeg får chancen, kæmper jeg bare videre for at få den på et senere tidspunkt. Det er det hele værd, fastslår Adam Örn Arnarson. Den 20-årige svenske angriber David Moberg Karlsson har haft syv kampe som indskiftet, men ikke mere end tyve minutters spilletid i nogen af dem, og det er ikke lige på hans favoritpladser, at FCN er ramt af karantæner: – Selvfølgelig vil jeg gerne spille noget mere, men det skal være fordi, jeg er bedre og får valg til holdet for at være med til at vinde kampe. Jeg sidder ikke og håber, at Uffe eller Josh spiller dårligt, bliver skadet eller får karantæne, så jeg kan komme til at spille. – For mig gælder det om at træne hårdt og blive bedre, så jeg kan få en plads af den vej. Jeg skal vise mig frem til træning og arbejde hårdt. Så kommer min chance også på et tidspunkt, lyder det fra den hurtige svenske angriber. David Moberg Karlsson har scoret en del mål for reserveholdet, men i Superligaen har han endnu ikke fået en træffer ind.