FCN shoppen giver igen fri fragt i november

Kategorier

FCN shoppen giver igen fri fragt i november

Find dine kalender- advents- eller julegaver på webshoppen og få dem leveret gratis

Det er ved at blive en god tradition, at FCN shoppen giver fri fragt i hele november måned, hvis du bestiller for over 100 kr. af de mange varer i webshoppen. Så gå straks ind og find de helt rigtige kalender- advents- og/eller julegaver og få dem leveret gratis. FCN shoppens webside finder du HER Det unikke tilbud gælder helt frem til og med 30. november, men hvorfor ikke straks udnytte det og få dine gaver bragt hjem i god tid. Der er et stort udvalg, så besøg webshoppen og få masser af inspiration. Rigtig mange kunder benyttede tilbuddet sidste år, og nu får de altså chancen igen med masser af nye varer på hylderne. Det er bare af køre web-indkøbsvognen i stilling og putte gaver i, så kan du snart åbne døren derhjemme og tage imod. Lettere og billigere kan det ikke være at klare alle de forestående gaveindkøb.