Brændte målchancer kostede dyrt for U/17

Kategorier


FCN U/17 har tre kampe endnu, før der er vinterpause.

Brændte målchancer kostede dyrt for U/17

Et straffespark kort før tid kostede alle tre point i U/17 Ligaen for FCN, der tabte lørdagens hjemmekamp til Brøndby med 2-3

U/17 Liga: FCN-Brøndby 2-3 (1-1)
Mål: 5. minut 0-1. 31. minut 1-1 Daniel Skov. 70. minut 1-2. 71. minut 2-2 Martin Frese. 77. minut 2-3. FC Nordsjællands U/17 Ligamandskab måtte skuffende forlade Farum Park uden point efter mødet med Brøndby lørdag. Gæsterne vandt stik mod spil med en scoring til 3-2 på straffespark kort før tid. Det var bittert for de unge tigre, der ellers havde svaret godt igen på et hurtigt føringsmål til Brøndby. FCN holdt højt tempo i kampen, og Daniel Skov fik udlignet inden pausen i den intense match. FC Nordsjællands spillede klart bedst mellem de to felter og skabte rigtig mange målchancer, men desværre brændte tigrene også de fleste, mens Brøndby mod slutningen viste noget mere skarphed på sine muligheder. Det betød desværre også, at det ikke lykkedes FCN at få point som fortjent i en kamp, hvor Brøndby igen kom foran ti minutter før tid, mens FCN straks svarede tilbage med udligning ved ved Martin Frese.  Efter imponerende syv sejre i træk har marginalerne ikke været med FCN i de seneste par kampe, men holdet er stadig med helt fremme og har tre kampe tilbage i efteråret til igen at samle nogle point. – Det var en tempofyldt og meget intens kamp, som vi ikke burde have tabt, men vi må bare op på hesten igen og finde tilbage i sejrssporet til de næste kampe, siger træner Kasper Kurland. Næste opgave for U/17 er udekamp mod Horsens på lørdag, og derefter venter de næste lørdage hjemmekampe mod henholdsvis Lyngby og Esbjerg.