Bech: Dejligt med landsholdet, ingen selvfølge

Kategorier


David Jensen tager igen med U/21-landsholdet – foto: boesenfoto.dk

Bech: Dejligt med landsholdet, men ingen selvfølge

Topscoreren var igen at finde i Morten Olsens trup til A-landsholdet, men han er langt fra FC Nordsjællands eneste spiller på de danske landshold, faktisk har FCN hele 7 spillere med på de aktuelle landshold.

Tirsdag bød igen på landsholdudtagelse for A-landsholdet og U/21-landsholdet, hvor FCN kan glæde sig over at have to spillere med. David Jensen skal igen pakke handskerne og imponere Jess Thorup på det bedste ungdomslandshold. For Uffe Bechs vedkommende kan han se frem til et opgør helt uden tilskuere på stadion, når A-landsholdet møder Serbien. – Det er dejligt at blive udtaget igen, og det har bestemt ikke været en selvfølge at komme med igen, men tilliden håber jeg virkelig at kunne gengælde med gode præstationer til træning og kamp, fortæller Uffe Bech. – Det bliver noget specielt at skulle spille en kamp helt uden tilskuere, det har jeg aldrig prøvet før, og jeg tror at det vil kræve nogle lidt andre måder at sætte sig op til kampen på, for det giver altid et ekstra kick med mange tilskuere på lægterne. Men i første omgang handler det altså lige om at spille mod FCK på søndag herhjemme i Farum, og her kan jeg da se frem til masser af tilskuere, da der plejer at komme mange til de kampe, siger Uffe Bech. FC Nordsjælland kan glæde sig over at have spillere med på alle de landshold som skal mødes til landsholdsamling i den næste periode. Magnus Wørts og Nicklas Jakobsen er begge udtaget til U/16-landsholdet, mens Mads ’Mini’ Pedersen, Mathias Jensen og Marcus Ingvartsen er udtaget til U/19-landsholdet.