AC indkaldt til A-landsholdet

Kategorier


Anders “AC” Christiansen kan få debut på A-landsholdet tirsdag i Rumænien. (Foto: Boesenfoto.dk)

AC indkaldt til A-landsholdet

Anders “AC” Christiansen skal med til Rumænien og kan således få sin A-landsholdsdebut på tirsdag

Efter trumfen med 3-1 over Serbien i EM-kvalifikationskampen i aftes, satte det danske A-landshold i dag kurs mod Rumænien, hvor der venter en venskabskamp på tirsdag. Men en række skader og aftaler om skånekost mellem Morten Olsen og enkelte spillere gør, at fire spillere fra den først udtagne trup vender direkte retur til Danmark, og landstræneren har i stedet indkaldt Lucas Andersen fra U/21 landsholdet og FC Nordsjællands midtbanedynamo Anders “AC” Christiansen som supplement til truppen. Hvis “AC” kommer på banen mod Rumænien vil det blive hans debut på A-landsholdet, hvor Uffe Bech fik debut tidligere på efteråret. Uffe Bech er også i truppen nu, men han kom ikke på banen mod Serbien i aftes men kan måske se frem til kamptid mod Rumænien. FCN har mange spillere afsted i national tjeneste i øjeblikket. Målmand David Jensen er således med U/21 landsholdet, der i går spillede uafgjort 2-2 i Tjekkiet. David Jensen vogtede buret i hele kampen i Prag, og næste opgave for U/21 er udekamp mod Italien på mandag. FCN er også repræsenteret med tre spillere på U/19 landsholdet, der afvikler en EM-kvalifikationsgruppe i Portugal og på mandag spiller den afgørende kamp om gruppesejren mod værterne fra Portugal. Danmark indledte nemlig med sejr på 1-0 over Albanien i onsdags og triumferede med hele 4-0 i går over Wales. Her scorede Marcus Ingvartsen målet til 4-0 på straffespark, og han var ligesom de to øvrige FCN-spillere Mads Mini Pedersen og Matias Jensen med i hele kampen.