Værd at vide før dagens kamp i Farum Park

Kategorier


Joshua John har tidligere scoret tre gange mod SønderjyskE. (Foto: Boesenfoto.dk)

Værd at vide før dagens kamp i Farum Park

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 17:00 hjemme mod SønderjyskE. Her er lidt statistiske vinkler på den spændende Superligakamp.

VIDSTE DU AT… …FCN og SønderjyskE har mødt hinanden 21 gange i Superligaen, og samlet set er FCN bedst med 10 sejre mod kun 6 til sønderjyderne, mens 5 kampe er endt uafgjort. Hjemme i Farum Park har FCN sejret 6 gange, mens SønderjyskE har 2 sejre, og 4 kampe er endt uafgjort. …Joshua John er den af FC Nordsjællands nuværende spillere, der har scoret flest gange mod SønderjyskE. Den flyvende hollænder har nettet tre gange i sine fem kampe mod SønderjyskE. De to af målene var i 3-0 sejren, sidst Sønderjyske gæstede Farum Park for næsten præcis et år siden. Søren Christensen og Morten Nordstrand er begge noteret for to mål mod sønderjyderne. …i de fem seneste Superligakampe i træk har FCN stillet med de samme 11 startende, og der har således været stor kontinuitet omkring holdet. Fire af FC Nordsjællands spillere har været på banen i samtlige 900 minutter i denne sæson. Det er David Jensen, Pascal Gregor, Ivan Runje og Martin Vingaard. …dagens dommer, Benjamin Helm Svedborg, er ny i Superligaen. Han er kun 28 år og dømmer i dag sin tredje Superligakamp efter debut i 4. runde med kampen Esbjerg-Silkeborg. …SønderjyskE er i gang med sin 7. sæson i træk i Superligaen, selv om holdet ofte har været dømt ude af ”fodboldeksperterne”. SønderjyskE debuterede i Superligaen i 2000/01 sæsonen og fik kun ét år i den bedste række dengang. Historien gentog sig, da SønderjyskE i 2005/06 igen var tilbage i Superligaen, men tredje gang blev altså lykkens gang for sønderjyderne, der har bidt sig fast i Superligaen siden 2008. …de seneste fem kampe i træk har SønderjyskE spillet uafgjort 1-1. I alt har dagens gæster spillet uafgjort i 7 af sine 10 første kampe. …FCN har præsteret en historisk flot sæsonstart med 20 point for de første 10 kampe, og får tigrene point i dag mod SønderjyskE vil det være den bedste pointhøst nogensinde efter 11 kampe for FC Nordsjælland, altså præcis en tredjedel gennem turneringen, hvor alle hold har mødt hinanden én af de tre gange. Se skemaet over alle sæsonerne HER og læs mere i kampprogrammet i Farum Park.