Uffe Bech med i udligningen i sin A-debut

Kategorier


Uffe Bech skal nok regne med at få ekstra travlt med autografskrivningen, når FC Nordsjælland på onsdag inviterer til åben træning i Farum Park som en oplevelse i efterårsferien. (Foto: Rie Neuchs)

Uffe Bech med i udligningen i sin A-debut

FC Nordsjællands og Superligaens topscorer Uffe Bech fik de sidste tyve minutter på banen for A-landsholdet i Albanien og var med til at skaffe Danmark udligningen til 1-1

For Uffe Bech var det en drøm, der gik i opfyldelse, da landstræner Morten Olsen med tyve minutter igen af EM-kvalifikationskampen i Albanien sendte den lille lynhurtige FCN-angriber i spil til A-landsholdsdebut. Danmark var bagud 0-1 efter en skidt 1. halvleg, og der skulle ske noget nyt. Fra 2. halvlegs start var Lasse Vibe kommet i spil som joker, og da han fik selskab af Uffe Bech kom der for alvor fart og uforudsigelighed over det danske spil i de sidste tyve minutter, hvor Albanien blev presset hårdt og måtte indkassere udligningen til 1-1 med små ti minutter igen. En scoring, som Uffe Bech havde en meget vigtig fod med i. Den albanske målmand fik ikke bokset et indlæg langt nok væk, og resolut forsøgte Uffe Bech sig med en halvflugter fra distancen, men da skuddet blev blokeret af en forsvarer i det tætpakkede felt, var Uffe straks over riposten og spillede med stort overblik Bendtner med en præcis stikning ind i feltet, og fra hans fødder havnede bolden hos en helt fri Lasse Vibe, der let kunne udligne til 1-1. Uffe Bech har således god grund til at glæde sig over sin debut, selv om det kun blev til et point for Danmark i Albanien, hvor forventningen inden kampen var en sejr. Nu gælder det for A-landsholdet næste EM-kvalifikationskamp på tirsdag kl. 20.45 i Parken mod Portugal, og efter den forvandling indskifterne skabte i Albanien, kan Uffe Bech også håbe på spilletid mod Portugal. “Verdens bedste Uffe” som hans fangruppe Farum Park har døbt den målfarlige angriber vil derefter være tilbage i FC Nordsjælland på onsdag, hvor klubben har inviteret alle til åben træning. Så få en oplevelse i efterårsferien og mød FC Nordsjællands nyeste A-landsholdsspiller og alle de øvrige Superligaspillere. Læs mere HER. FC Nordsjælland har i AL-Bank Lounge en Wall of Fame med alle navnene på spillere, der har repræsenteret FCN på diverse A-landsdhold, og her kommer Uffe Bech på som den 23. spiller. Se hele listen herunder. Af de tidligere spillere på den liste var også Andreas Bjelland med i hele kampen mod Albanien som banens bedste spiller, og Jores Okore sad på bænken. Jores Okore flyttes nu tilbage til U/21 landsholdet til den meget vigtige kvalifikationskamp tirsdag kl. 18.15 på Island, hvor Danmark skal forsøge at sikre billetten til EM-slutrunden, efter at det skuffende kun blev til 0-0 på hjemmebane mod islændingene i fredags. David Jensen sad på bænken som reservekeeper i hele den kamp, mens Islands mål blev vogtet og holdt rent af en velspillende Runar Alex Runarsson, der til daglig er reservemålmand for David i FCN. FC Nordsjælland har også haft to spillede i aktion på U/19-landsholdet. Det er Mads “Mini” Pedersen og Mathias Jensen, der begge spillede de to venskabskampe mod Ukraine, 1-0 til Danmark i den første i Roskilde og i går 2-2 i Ballerup. På lørdag 18. oktober kl. 17.00 gælder det for alle FCN-spillerne igen Superligaen, hvor SønderjyskE kommer til kamp i Farum Park. FCN skal forsvare positionen i toppen af Superligaen, og det bliver en fantastisk fodboldoplevelse i efterårsferien. Har du endnu ikke sikret billet til den kamp, kan du gøre det online HER. 23 på FC Nordsjællands Wall of Fame over spillere, der har repræsenteret FCN på diverse A-landshold:
Yoshikatsu Kawaguchi – Japan – 2003
Dzevdet Sainoski – Makedonien – 2003
Heath Pearce – USA – 2005
Francis Dickoh – Ghana – 2005
Joseph Kamwendo – Malawi – 2006
Morten Nordstrand – Danmark – 2007
Issey Nakajima-Farran – Canada – 2007
Andreas Dahl – Sverige – 2008
Patrice Bernier – Canada – 2008
Thomas Kristensen – Danmark – 2008
Martin Bernburg – Danmark – 2008
Michael Parkhurst – USA – 2009
Andreas Bjelland – Danmark – 2010
Bajram Fetai – Makedonien – 2010
Pierre Bengtsson – Sverige – 2011
Bryan Oviedo – Costa Rica – 2011
Jores Okore – Danmark – 2011
Tobias Mikkelsen – Danmark – 2011
Mikkel Beckmann – Danmark – 2011
Nicolai Stokholm – Danmark – 2012
Kasper Lorentzen – Danmark – 2012
Patrick Mtiliga – Danmark – 2012
Uffe Bech – Danmark – 2014