U/17 vandt sin 5. kamp i træk i Ligaen

Kategorier


U/17 træner Kasper Kurland – der her instruerer ved træningen – kan glæde sig over fem sejre i træk.

U/17 vandt sin 5. kamp i træk i Ligaen

Efter 2-0 ude over HB Køge er FC Nordsjælland nu med helt fremme i toppen af U/17 Ligaen

U/17 Liga HB Køge-FCN 0-2 (0-1)
Mål: 30. minut 0-1 Jakob Johansson. 80. minut 0-2 Magnus Kofod Andersen. Fredag aften vandt FC Nordsjællands U/19 hold for femte gang i træk og satte kurs mod toppen, og det ville U/17 mandskabet ikke stå tilbage for dagen efter. Med 2-0 sejr i udekampen mod HB Køge fik U/17 også sin femte sejr i træk, og begge FC Nordsjællands Ligamandskaber ligger nu på andenpladsen, U/19 efter FCM og U/17 efter Esbjerg. Fem sejre i træk er ny rekord for FCN U/17, der er i rivende udvikling. Sejren i Køge kunne sagtens være blevet nogle mål større eller i det mindste sikret endeligt noget tidligere, men effektiviteten stod desværre ikke helt mål med evnen til at skabe chancer. FCN kom foran efter en halv time ved altid målfarlige Jakob Johansson, men trods 4 til 6 åbne muligheder for at øge føringen blev kampen først lukket endeligt i tillægstiden ved Magnus Kofod Andersen, der dermed fik scoret et debut-mål. U/17 træner Kasper Kurland lægger vægt på, at der stadig er plads til forbedringer: – Fem sejre i træk er fint, også fordi spillet var godt, og hele holdet har det rigtige udtryk. Men effektiviteten skal vi have strammet op på, for vi kunne have sat point til på grund af de mange brændte chancer. HB Køge havde således én stor mulighed for at score i hver halvleg. – Vi glæder os over sejrene og placeringen, for det er vigtigt at vinde kampe, men vi må bare ikke blive for tilfredse af den grund. Vi skal hele tiden have de lange briller på og arbejde hårdt for udvikling og forbedringer, siger Kasper Kurland. Næste opgave er for både U/19 og U/17 hjemmekamp mod FC Midtjylland på lørdag i Farum Park. U/19 spiller kl. 13.00, og det er et rigtigt topopgør, idet FCM fører med to point foran FCN, og kl. 15.15 overtager U/17 så banen.