Tre minutters kollaps blev dyrt for reserveholdet

Kategorier


Marcus Ingvartsen er for alvor i gang igen efter sin skadespause og spillede godt en time mod FCK. (Foto: Boesenfoto.dk)

Tre minutters kollaps blev dyrt for reserveholdet

FCN tabte 0-4 i Reserveholdsturneringen til FCK, der scorede tre mål på ganske kort tid midt i 1. halvleg

Der var mange kendte navne fra Superligaen på banen i Farum Park, da FCN og FCK i dag mødtes i reserveholdsturneringen. På grund af landskampe har der været kampfri weekend i Superligaen, så begge hold benyttede lejligheden til at give spilletid til en del spillere, der ofte optræder i Superligaen. FCK fik Bachkim Kadrii skadet allerede efter fem minutter, men gæsterne havde stribevis af andre kapaciteter i spil og gav bl.a. kamptid i alle 90 minutter til nytilkomne Christian Poulsen. Det var dog FC Nordsjælland, der først viste tænder med afslutninger af David Moberg Karlsson og Emiliano, men begge skud tog Johan Wiland i målet sig af. Og kort efter bankede Nicolai Jørgensen langt over kassen, da han fik en gratis skudchance i den anden ende af banen. Herefter bølgede kampen lidt frem og tilbage, men fra det 19. til det 21. minut i 1. halvleg blev det hele reelt afgjort. Steve de Ridder sparkede FCK i front med et langskud, og det startede tre minutters forsvarskollaps for FCN, så Nicolai Jørgensen og Kristian Finnbogasson på de næste angreb kunne øge til 3-0. Heldigvis lykkedes det herefter FCN igen at finde rytme og stabilisere holdet, og det lignede en reducering kort før pausen, da Morten Nordstrand med en præcis stikning spillede David Moberg Karlsson blank. Den hurtige svensker løftede iskoldt bolden over keeper Wiland, og bolden var på vej over målstregen, da en forsvarer i glidende stil fik sparket Mobergs gode forsøg væk, og linjevogteren skønnede ikke, at bolden var over stregen først. 2. halvleg startede uden de store chancer til nogen af siderne, men efter en times spil snublede Andreas Maxsø som bagerste mand, og da han i et forsøg på at komme hurtigt på benene igen væltede den fremstormende Thomas Delaney blev Maxsø præsenteret for det røde kort. I undertal den sidste halve time var det en ulige kamp, som FCK benyttede til at øge til slutfacit 4-0 ved Claudemir. Matchfacts: Reserveholdsturneringen mandag 13. oktober: FC Nordsjælland-FCK 0-4 (0-3)
Mål: 19. minut 0-1 Steve de Ridder. 20. minut 0-2 Nicolai Jørgensen. 21. minut 0-3 Kristian Finnbogasson. 70. minut 0-4 Claudemir. FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger: Thomas Gall
Andreas Maxsø, Pascal Gregor, Ivan Runje (46. minut Adam Örn Arnarson), Nicklas Mouritsen.
Emiliano Marcondes, Mathias Hebo, Martin Vingaard (46. minut Kamal Issah).
Marcus Ingvartsen (65. minut Johannes Ritter), Morten Nordstrand, David Moberg Karlsson (46. minut Mark Gundelach).