Travl David Jensen: Fight og god moral

Kategorier

Travl David Jensen: Fight og god moral

Randers FC satte FC Nordsjælland under et tungt pres i store dele af topkampen i Randers søndag eftermiddag. Det betød, at David Jensen fik en travl eftermiddag, men keeperen var tilfreds med, at holdet stod sammen og holdt randrussianerne fra fadet.

David Jensen havde meget at se til i søndagens topkamp mod Randers FC, men Jensen og resten af FCN-defensiven kæmpede sig til et point. – Det var presset kamp for os. Der var meget at lave, og jeg synes, at vi løste det godt i store dele af kampen, og jeg er rigtig godt tilfreds med, at vi henter det ene med point idag. – Vi viser, at vi står sammen som hold, og det er det, der bringer os igennem kampen idag. Vi spiller ikke en super kamp idag, men på fight og god moral holdt vi stand.