Tag med fanbussen til Randers

Kategorier


Alle mand til Randers – foto: Rie Neuchs

Tag med fanbussen til Randers

Wild Tigers sender igen en fanbus afsted for at støtte holdet, og nu kan du tage med og opleve sammenholdet og se FCN-drengene forsætte det gode spil.

FC Nordsjælland har fået en rigtig god start på den nye sæson, og det skal følges op, så tigrene kan holde fast i toppen. Støtten på udebane har været støt stigende, og spillerne elsker det. Holdet har igen brug for støtte både ude og hjemme, og fanklubben Wild Tigers har derfor lavet et rigtig godt tilbud på busturen til udekampen i mod Randers FC. Se tilbuddet fra Wild Tigers HER og gå straks ind og meld dig til. Efter kampen i Randers venter der en landskampspause inden det igen er tid til kamp i Farum Park 18. oktober mod SønderjyskE. Du kan gå ind og købe din billet HER. Det komplette program for resten af efteråret kan du se HER. Kryds straks af i din kalender, så du kan være klar til at støtte holdet. FC Nordsjælland har i de første kampe vist, at der virkelig er potentiale i den unge mandskab, og resten af efteråret tegner spændende med en tæt Superliga.