SønderjyskE venter i Farum Park på lørdag

Kategorier


Der bliver gang i hoppeborgene på lørdag inden kampen – foto: Rie Neuchs

SønderjyskE venter i Farum Park på lørdag

FC Nordsjælland tager igen hul på Superligaen efter landskampspausen når SønderjyskE kommer på besøg lørdag den 18.oktober kl.17.00.

FCN har brugt landskampspausen flittigt på at træne detaljerne, og få ladet batterierne op efter en hæsblæsende start på Superligaen og en flot 2.plads. Tilbage i truppen fra onsdag er de tre landsholdsspillere Uffe Bech, David Jensen og Alex Runarsson som har været med på A- og U-landshold. Lørdagens kamp bliver med en stor Funzone før kampen med hoppeborge, Tarzanbane, rutchebane, besøg fra Timba og fede konkurrencer. Funzonen åbner kl.14.00. Dagen bliver også en del af den store FSN-turneringen, hvor FC Nordsjællands samarbejdsklubber er inviteret til et stort stævne på banerne omkring Farum Park. Der er god grund til at besøge Farum Park, som altid byder på underholdning på og udenfor banen.

KØB DIN BILLET TIL KAMPEN HER