Ritter tilbage og klar til kamp

Kategorier

Ritter tilbage og klar til kamp

Johannes Ritter har ikke spillet en kamp siden februar 2014, da han har døjet med en ledbetændelsessygdom kaldet reaktiv artrit. Men nu er Ritter klar til kamp igen, og det kan allerede blive på mandag i Reserveholdsligaen mod FC København.

– Det er selvfølgelig virkelig dejligt at være tilbage igen og kunne træne med de andre drenge. Jeg sætter mere pris på det nu efter mit lange skade og sygdomsforløb med ledbetændelsen, og det er bare klasse, at jeg er klar igen. – Jeg glæder mig helt vildt meget til at spille på mandag, hvis det bliver til det. Det er det, jeg har gået og ventet på i lang tid, så det bliver stort, hvis jeg kommer i spil på mandag. Der mangler selvfølgelig lidt kondi, men ellers føler jeg mig godt klar fysisk.