Reserveholdskamp mod FCK i Farum Park

Kategorier


Martin Vingaard er med for FCN mod sin tidligere klub FCK. (Foto: Boesenfoto.dk)

Reserveholdskamp mod FCK i Farum Park

FC Nordsjælland møder FCK hjemme i dag kl. 13.30 i Reserveholdsturneringen med en stærk duft af Superliga

Der har været kampfri i Superligaen i denne weekend på grund af landskampe, så der er en duft af Superliga over dagens kamp mellem FCN og FCK i Reserveholdsligaen kl. 13.30 i Farum Park. Flere af de vante Superliga-spillere er med hos FCN, og sådan er det også med FCK. FCN har følgende trup til kampen: Thomas Gall U/19
Sebastian Kjær U/19
2 Ivan Runje
3 Pascal Gregor
4 Andreas Maxsø
10 Martin Vingaard
11 Morten Nordstrand
15 David Moberg Karlsson
18 Emiliano Marcondes
19 Mark Gundelach
24 Kamal Issah
27 Mathias Hebo
28 Nicklas Mouritsen
29 Johannes Ritter
30 Marcus Ingvartsen
31 Adam Örn Arnarson Der er fri adgang til kampen i Farum Park og åbent i boderne under A-tribunen, så der er mulighed for alle til at få en fodboldoplevelse i efterårsferien. FCK har også mange af de kendte Superligaspillere med, bl. a. Wiland, Zanka, Claudimir, Nicolai Jørgensen, de Ridder, Kadrii, Delaney, Amartey og nytilkomne Christian Poulsen.