Portrættet: Lorentzen – Den skjulte arkitekt

Kategorier

Portrættet: Kasper Lorentzen – Den skjulte arkitekt

På fodboldbanen er 28 årige Kasper Lorentzen kendt for sit gode blik for spillet og kreative hjerne. Uden for banen drømmer Lorentzen om en karriere som arkitekt, når støvlerne på et tidspunkt skal stilles på hylden. En branche, hvor han også får mulighed for at bruge sit kreative sind og evne til at tænke ud af boksen.

FC Nordsjællands nr. 20, Kasper Lorentzen, har efter en længere skadesperiode leveret et flot efterår indtilvidere med to mål og en række gode præstationer. – Det er selvfølgelig gået hurtigt, og jeg er rigtig glad for, at det også er gået godt. Men jeg ved også, at det er vigtigt at holde skruen i vandet, når man kommer tilbage fra en lang periode uden kampe. Men jeg er naturligvis glad for, at det er gået godt i starten. I sin skadesperiode har Kasper Lorentzen haft god tid til at overveje, hvad han gerne vil bruge sin tid på, efter han stiller støvlerne på hylden. – Jeg har altid interesseret mig for det kreative og anderledes arkitektur, men det er ikke muligt at studere, mens jeg spiller fodbold, så det er noget, jeg tager endelig stilling til, når karrieren er ovre. Men det er en drøm, og det er selvfølgelig noget, jeg tænker på i min fritid.