Pascal Gregor: Vi har lært af fejlene

Kategorier


Pascal Gregor: Vi må fokusere på at tage det gode fra AaB-kampen med os og bare lære af fejlene i afslutningen.

Pascal Gregor: Vi har lært af fejlene

Den uheldige afslutning mod AaB er evalueret og skal vendes til noget positivt fremadrettet

Det var nærmest en chokeffekt, der ramte hele Farum Park og især Pascal Gregor, da han var så uheldig at score i eget net i de allersidste sekunder mod AaB, så gæsterne helt ufortjent kunne smutte med alle tre point. I minutterne derefter lukkede Pascal Gregor sig inde i omklædningsrummet med et håndklæde over hovedet, inden han trådte ud til pressen og gav sin version af det uheldige hovedstød. Siden har hele FCN-truppen fået evalueret på forløbet og er klar til en ny kamp i Herning i aften mod topholdet FC Midtjylland. Pascal Gregor er også klar til at se fremad: – Lige da det skete, havde jeg svært ved at se, at det ikke bare var min fejl, der kostede nederlaget, men vi havde en god evaluering dagen efter og fik hele forløbet snakket igennem. Og mit selvmål var jo også en konsekvens af fejl begået tidligere i opspillet. Vi lavede flere fejl, vi ikke må lave på det tidspunkt i kampen, og det har vi lært af. – Det var dyre lærepenge, men forhåbentlig får vi dem betalt tilbage fremover. Vi er i hvert fald opsatte på at komme videre med det samme og tage alt det gode med fra AaB-kampen, for indtil den uheldige afslutning, havde vi jo stået helt rigtigt på banen og stort set kun levnet dem én eneste målchance i hele kampen. – Vi fik lagt presset rigtigt og var også først på 2. boldene, så forsvarsmæssigt var det rigtig godt. Især fordi vi også fik skabt en del chancer selv, som vi desværre bare ikke fik udnyttet. Spillet og indsatsen var god, og nu skal vi hurtigt videre fra skuffelsen. Jeg tror på, at vi har en god mulighed for at få point med hjem fra Midtjylland, lyder det fra Pascal Gregor. Aftenens kamp på MCH Arena i Herning fløjtes i gang kl. 18.30, og da tigrene sidst gæstede ulvene i foråret, vandt FCN med 1-0.