Ólafur vil se toppræstation mod SønderjyskE

Kategorier

Ólafur vil se toppræstation mod SønderjyskE

Lørdag venter hård modstand mod SønderjyskE, og hvis der skal sættes tre point ind på kontoen kræver det en toppræstation.

– Der venter os en hård modstander, hvor det kræver en toppræstation fra alle omkring holdet. Vi har haft en god landskampspause, hvor vi har kunnet få ladet batterierne op og nu er vi klar til at give den gas i Superligaen igen. – Vi er kommet godt fra start, og ligger godt til i rækken, men det må ikke blive en sovepude for os, vi skal huske på hvordan vi er kommet her til, og det er sket ved hårdt arbejde og en holdånd som har været fantastisk, det forventer jeg at spillerne husker på, således at vi igen kan give vores fans en unik oplevelse på hjemmebane, fortæller cheftræneren. Du kan købe din billet til kampen HER.