LO om Uffe: Landsholdet får en humørbombe

Kategorier


Uffe Bech har sin helt egen fangruppe ved kampene i Farum Park. (Foto: FCN)

LO om Uffe: Landsholdet får en humørbombe

Udover alle sine fodboldmæssige kvaliteter, kan Uffe Bech også tilføre A-landsholdet masser af gå på mod og energi, lyder det fra en række holdkammerater i FC Nordsjælland

Tirsdag efter træningen i Farum Park var Uffe Bech en tur omkring DBU, hvor landstræner Morten Olsen præsenterede ham som ny mand i A-landsholdstruppen. Et kæmpe skulderklap til Uffe Bech efter en forrygende sæsonstart for både ham og hele FCN-holdet. Alle FCN-spillerne havde en fridag i går, så der var masser af smil og lykønskninger fra holdkammeraterne, da truppen mødtes til formiddagens træning. Der er altid masser af humør omkring Uffe Bech, og fcn.dk bad nogle af holdkammeraterne sætte ord på, hvad A-landsholdet kan forvente sig, når der er samling om en uge til forberedelse frem mod de to vigtige EM-kvalifikationskampe mod Albanien og Portugal. Alle holdkammeraterne glæder sig sammen med Uffe Bech over A-landsholdsudtagelsen og lovpriser både hans fodboldmæssige kvaliteter og hans mange sjove bidrag til sammenholdet: Kasper Lorentsen udtrykker det således: – Uffe har arbejdet stenhårdt for at komme tilbage efter sine to skader, og han er meget kampafgørende for os. Han fortjener virkelig den landsholdsudtagelse. – Og udover alle de store fodboldkvaliteter, han kan bidrage med, får landsholdet også noget af en humørbombe. Det er godt, DBU har åbnet op med sloganet “en del af noget større”, for Uffe ville gå helt ud af sit gode skind, hvis han ikke havde adgang til alle sine sociale medier. – Nu får A-landsholdet at mærke, hvad vi står model til i hverdagen, så må vi se, om de kan holde til det. Måske får de også en ny DJ. Lur mig om ikke han hurtigt snupper kontrollen over musikken, kommer det med et grin fra Kasper Lorentsen. Også Anders “AC” Christiansen påpeger Uffe Bechs musikalske kreativitet: – Han skal i hvert fald nok lære dem nogle smarte dansetrin, uanset om det er til hård tekno eller bløde danserytmer. Han står jo også og danser, hver gang han scorer ved træningen. – I Uffe får landsholdet en spiller med masser af gå på mod. Det er dejligt, og det smitter af på alle andre. Hans kvaliteter er åbenlyse med den målfarlighed, han har vist, og landsholdet kan glæde sig til hans hurtighed ved dybdeløb. – Jeg er sikker på, at Uffe fra dag 1 vil gå ind i landsholdstruppen og bidrage med alt, hvad han har, som om han har været det hele tiden, fastslår AC. Anfører Patrick Mtiliga glæder sig også på hele FCN-holdets og topscorerens vegne: – Landsholdet får en sprudlende spiller, som er rigtig dygtig og med masser af positiv energi. En fanden i voldsk spiller med en lidt naiv drenget tilgang til tingene. Han er hurtig, aggressivt spillende og meget målfarlig. Uffe har så mange kvaliteter, at han er svær at forsvare sig mod. – De får også mange af Uffes sjove sider med, selv om han nok ikke slår sig helt vildt løs ved første samling. Jeg er sikker på, at han er fremtidens mand på landsholdet og nok skal finde sin plads der. – Hele FCN-holdet har fungeret godt i sæsonens første kampe og på den måde været med til at gøre hans kvaliteter mere synlige. Han kommer frem i livet og fortjener det. Og det er jo godt, at han scorer så mange mål selv, når det ikke rigtig bliver til nogle assister, kommer det drillende  fra Patrick Mtiliga med henvisning til, at Uffe Bech er noteret for 7 mål og 0 assist på FCN’s topscorerliste. Det emne tager Martin Vingaard også gerne op: – Det er nok ikke helt tilfældigt, at han ikke har lavet assist til nogle af vores mål. Han er offensiv, og en rigtig angriber sparker på kassen, når han ser den hvide ramme. Sådan skal det være, men hvis Morten Olsen kan lære ham at se andre frie spillere på holdet, vil det da bare være et plus, fortæller en grinende Martin Vingaard. – Det er fantastisk fedt for os alle på holdet at få en spiller udtaget til A-landsholdet, og Uffe fortjener det virkelig efter det knaldhårde arbejde, han har udført for at komme tilbage efter de to slag med langvarige skader. – Han viser, at det kan betale sig at arbejde hårdt for at nå sine mål. Nu er det bare vigtigt, at han holder snuden i sporet, og jeg er sikker på, at han har den rigtige mentalitet til at gøre det. Skulle han komme til at svæve en smule, skal vi nok holde ham i ørerne, lover Martin Vingaard, der også selv kom på scoringslisten i søndags mod OB efter næsten et års måltørke.