Kom til åben træning i Farum Park

Kategorier

Kom til åben træning i Farum Park

Onsdag 15. oktober er alle inviteret til at følge træningen og få en oplevelse i efterårsferien sammen med FC Nordsjællands Superligaspillere. Få autografer og deltag i konkurrencer

Hvis din efterårsferie skal have et ekstra pift, har FC Nordsjælland et godt oplvevelsestilbud: Kom i Farum Park onsdag formiddag den 15. oktober, hvor du får chancen for at komme helt tæt på spilerne og trænerne i FC Nordsjælland. FCN er tophold i Superligaen, og alle fans og andre interesserede får med invitationen til åben træning et indblik i, hvordan der arbejdes frem mod de flotte resultater i kampene. Cheftræner Ólafur Kristjánsson vil bære mikrofon under træningen, så alle over højtalerne kan følge med i, hvad der foregår, og hvad meningen med de enkelte øvelser er. Det endelige program for Åben Træning vil blive afsløret senere, men allerede nu kan du se frem til følgende:

  • Kl. 09:30: Start og intro til event zonen med konkurrencer og masser af aktiviteter. Tigerklubben vil være der sammen med Timba. og så kommer Brizze og viser sine imponerende fodboldtricks.
  • FCN Shoppen har åbent og vil kun denne dag have særpris på billetter til FC Nordsjællands næste hjemmekamp mod SønderjyskE lørdag 18. oktober kl. 17.00.
  • Kl. 10:15 rettes fokus mod  banen, og spillerne går i gang med træningen kl. 10:30
  • Ólafur Kristjánsson vil guide os igennem træningen, og efter træningen vil der være mulighed for at få autografer, billeder med spillerne og meget mere.
    Alle Tigerklub medlemmer kan komme på banen og sparke et straffe på en Superliga-målmand. Meld dig ind i Tigerklubben HER.

Der vil også komme andre overraskelser undervejs i løbet af dagen, så kryds af i kalenderen til tre timers oplevelse i Farum Park.