Kom med til Uffes store landsholdsdag

Kategorier

Kom med til Uffes store landsholdsdag

Tirsdag d. 30. september var en stor dag for Uffe Bech. Han blev nemlig udtaget til det danske A-landshold for første gang. FCN TV var  med hele dagen, og se her, hvordan Uffe oplevede optakten, pressemødet og de mange interview.

Det var en helt speciel dag for unge Uffe Bech, da han for første gang kunne se høre sit navn blive nævnt, da Morten Olsen udtog A-landsholdet. – Jeg er helt vildt glad. Det er en kæmpe drøm, der er gået i opfyldelse, og jeg kan ikke lade være med at smile. Det er meget stort for mig, og jeg er meget stolt. – Nu glæder jeg mig bare til at vise Morten Olsen, hvad jeg kan. Som han også selv sagde til pressemødet, har jeg rigtig meget, jeg kan lære endnu. Jeg er langt fra komplet, og jeg har tænkt mig at arbejde stenhårdt for at forbedre mig.