Johannes Ritter glad for comeback

Kategorier

Johannes Ritter glad for comeback

Selvom FC Nordsjælland tabte 0-4 til FCK i Reserveholdsturneringen, gav kampen også et længeventet comeback til Johannes Ritter, der ikke har spillet en kamp siden februar i år.

Unge Johannes Ritter fik mandag 25 minutter mod FCK, og selvom kampen ikke forløb som Ritter og resten af truppen havde håbet, var det rart for den unge offensivspiller at komme i kamp igen. – Jeg havde glædet mig sindsygt meget og havde endda drømt om det. Så det var rigtig godt at komme tilbage og spille med drengene. Selvfølgelig gik kampen ikke, som jeg havde håbet, men jeg kan sagtens tage en masse med. – Nu skal jeg bare ind og give den maks gas til træning og forbedre mig både i forhold til min kondition og min teknik, så jeg kan bevise, at jeg fortjener en plads på holdet.