Genoptræningen er startet for Lasse Petry (del 2)

Kategorier

Genoptræningen er startet for Lasse Petry (del 2)

Den 22. september gennemgik Lasse Petry en meniskoperation på Københavns Privathospital. Allerede den 27. september var Petry tilbage i Farum Park for at indlede sit genoptræningsforløb. Og den lille fighter fik allerede sved på panden den første dag.

Der skulle ikke engang gå en uge efter. at Lasse Petry havde været under kniven i forbindelse med en knæoperation, før han igen var tilbage I Farum Park. – Det er rigtig rart at være tilbage og komme og snuse lidt til omgivelserne igen. Og så er det selvfølgelig rigtig hyggeligt at se drengene igen. Det har jeg savnet. Og selvom der ikke skal herske tvivl om, at Petry helst ville træne sammen med resten af truppen i Farum Park, finder han også genoptræningen positiv. – Det er fedt allerede at kunne lave noget fysisk så kort tid efter operationen. Det giver blod på tanden, og nu er planen bare, at jeg skal tage det stille og roligt, så jeg er klar til at træne fuldt med fra januar næste år og vise Ólafur, hvad jeg kan.