FCN PRO CAMP 2014 var en stor succes

Kategorier

FCN PRO CAMP 2014 var en stor succes

Hele efterårsferien afholdte FC Nordsjælland FCN PRO CAMP 2014, hvor en masse unge drenge kom forbi og fik en smagsprøve på, hvordan livet som professionel fodboldspiller kan være. Der var stort engagement, højt niveau og rigtig god stemning.

– Det handler primært om at give de unge drenge en god oplevelse. Og det synes jeg helt sikkert, vi er lykkedes med. Det har været en sand fornøjelse at se det engagement, de har lagt for dagen. Selvom det har regnet lidt, er der ingen, der har stået stille og frosset. De har givet den fuld gas, og humøret har været helt i top, fortæller Specifik-ansvarlig René Klok. – Niveauet har været rigtig højt. Der er mange dygtige drenge, og de giver også udtryk for, at de har fået en masse ud af træningen her i FC Nordsjælland. Derudover får de et indtryk af, hvordan det er at være professionel fodboldspiller, hvor de træner to gange om dagen og spiser frokost og slapper af i klubben, slutter Specifik-ansvarlig René Klok.