FCN lavede for mange fejl og blev straffet for det

Kategorier


Kasper Lorentzen sparker her bolden i kassen til reducering 1-2 kort før pausen. (Foto: Boesenfoto.dk)

FCN lavede for mange fejl og blev straffet for det

Det var dagen, hvor intet rigtigt ville lykkes for FC Nordsjælland. SønderjyskE fik for lette mål og vandt 3-2 i en kamp, hvor tigrene savnede skarphed i begge felter

Der er nogle dage, hvor intet vil lykkes, og sådan én ramte FC Nordsjælland i dagens hjemmekamp mod SønderjyskE. Tigrene var simpelthen bare ikke skarpe nok i begge felter, og så kunne de gæstende sønderjyder tage hjem med alle tre point for en sejr på 3-2. FCN lavede alt for mange fejl og blev prompte straffet for dem af en Tommy Bechmann, der altid slår til på halve chancer. Det gjorde han således både i det 9. minut og 40. minut, da FCN begge gange gav SønderjyskE en mulighed for afslutning, mens forsvaret var i ubalance. Alligevel kunne FCN gå til pausen med fornyet tro på tingene, da Kasper Lorentzen viste sin målfarlighed bare to minutter efter gæsternes mål til 2-0. Lorentzen sparkede bolden resolut i mål på en perfekt fremlægning fra Mario Ticinovic. Efter en 1. halvleg uden mange afslutninger fra FC Nordsjælland kom der noget mere gang i sagerne efter pausen. Joshua John viste sit store format utallige gange og udfordrede hele tiden det sønderjyske forsvar, men hans mange indlæg blev ikke omsat i scoringer, og når Joshua John selv fik afsluttet, var keeper Marin Skender som et plankeværk. Og så lavede FCN endnu en fejl efter en lille times spil, da Ivan Runje blev presset så hårdt ved et hjørnesparksindlæg, at bolden røg i eget net til 1-3. FCN forsøgte sig herefter med en desperat offensiv, der gav store chancer i begge ender af banen. Det burde have givet en reducering, da Andreas Maxsø spillede Morten Nordstrand fri tæt foran mål, men Nordstrand blev revet i ubalance, da han skulle sætte fod på bolden, og derfor kom målet til 2-3 for sent til at give en reel chance for udligningen. Ivan Runje headede målet ind til 2-3 på Joshua Johns indlæg i det 90. minut. FCN måtte konstatere, at på en dårlig dag blev det til et unødvendigt nederlag, og nu gælder det om at komme videre og fokusere på de kommende opgaver. I næste spillerunde har FCN igen hjemmebane, og denne gang er det de danske mestre fra AaB, der gæster Farum Park til Superligakamp mandag 27. oktober kl. 19.00. Du kan allerede nu sikre billet til den kamp HER. Kampens gang minut for minut: Se HER Man of the Match: Dagens Man of the Match Partner F. Engel valgte FC Nordsjællands første målscorer Kasper Lorentzen som den bedste FCN-spiller.
Lagde du mærke til: At Søren Christensen var anfører for FCN, da Patrick Mtiliga måtte opgive at spille på grund af den skade, han pådrog sig i den seneste kamp i Randers. Hørt på spillergangen: FC Nordsjællands nybagte A-landsholdsspiller Uffe Bech måtte lade sig udskifte kort efter pausen med et “trælår”: – Det var en skade, jeg fik allerede efter et kvarter. Den generede mig en del i resten af 1. halvleg, og i pausen sad jeg på cyklen her i omklædningsrummet for at holde musklerne varme. – Jeg prøvede at få det i gang igen i 2. halvleg, men jeg kunne hurtigt mærke, at det ikke kunne lade sig gøre. Ellers var jeg aldrig gået ud. Jeg ville så gerne spille, siger Uffe Bech, der håber på at blive helt klar igen til næste kamp. Joshua John forsøgte ofte at udfordre sønderjydernes forsvar, men trods gode forsøg lykkedes det ham ikke at få scoret: – Jeg synes, vi skabte mange chancer, men deres keeper var god, så desværre fik vi ikke mål nok ud af det. – Og når vi så giver to mål væk, så blev det svært og en kamp på deres præmisser. Vi prøvede at kæmpe os tilbage, men vi fik desværre 2-3 reduceringen for sent. – Den slags sker i fodbold, og nu må vi rette fokus mod næste kamp. Vi må lære af fejlene, men vi må endelig ikke miste vores selvtillid af en enkelt dårlig kamp, lyder det fra Joshua John. Statistisk set: Boldbesiddelse:
FCN: 58% – SønderjyskE: 42%
Skud:
FCN: 10 – SønderjyskE: 12
Skud på mål:
FCN: 6 – SønderjyskE: 6
Hjørnespark:
FCN: 3 – SønderjyskE: 7 Matchfacts:

Superligaen, 11. runde, 18. oktober 2014 

FCN-SønderjyskE 2-3 (1-2)
Mål:
9. minut: 0-1 Tommy Bechmann.
40. minut: 0-2 Tommy Bechmann
42. minut: 1-2 Kasper Lorentzen, assist Mario Ticinovic
59. minut: 1-3 Selvmål (Ivan Runje)
90. minut: 2-3 Ivan Runje, assist Joshua John
Tilskuere: 3.512 tilskuere
Dommer: Benjamin Helm Svedborg
Advarsler: Anders “AC” Christiansen, og Ivan Runje  FCN. samt Marvin Pourie, Tommy Bechmann og Hallgrimur Jonasson.
Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
1 David Jensen
2 Ivan Runje
3 Pascal Gregor
4 Andreas Maxsø
5 Anders ”AC” Christiansen
7 Uffe Bech (ind i 53. minut 11 Morten Nordstrand)
10 Martin Vingaard
12 Joshua John
17 Søren Christensen (ind i 73. minut 15 David Moberg Karlsson)
20 Kasper Lorentzen  (ind i 86. minut 18 Emiliano Marcondes)
23 Mario Ticinovic
På bænken uden at komme ind:
16 Alex Runarsson
27 Mathias Hebo
28 Nicklas Mouritsen
31 Adam Örn Arnarson