FCN kan sætte rekord

Kategorier


Det er første sæson med islandske Ólafur Kristjánsson som cheftræner, og han har haft god grund til at smile.

FCN kan sætte rekord

FC Nordsjælland har med 20 point allerede i sæsonens 10 første kampe tangeret rekorden for flest point efter den første af Superligaens tre runder med 11 kampe.

Hvis det på lørdag lykkes FCN at få point mod Sønderjyske, vil det være den historisk bedste sæsonstart nogensinde. 11. spillerunde markerer en milepæl i sæsonen, da alle hold har mødt hinanden én gang, og der afregnes TV-penge første gang efter den aktuelle stilling, når denne runde er slut. Som skemaet HER viser, har FCN allerede i denne sæsons første 10 kampe samlet point nok til at tangere rekorden på 20 point for 11 kampe fra 2006. Og en sejr over Sønderjyske her i 11. spillerunde vil altså give en klar rekordforbedring og sikre den nuværende andenplads ved afregningen af TV-penge.