FCN har vundet de seneste fire kampe mod FCM

Kategorier


Joshua John har ofte fået Kristian Bach Bak til at ligne sit dobbelte efternavn i de interne løbedueller. (Foto: Boesenfoto.dk)

FCN har vundet de seneste fire kampe mod FCM

FC Nordsjælland kan på fredag blive den første klub til at tage point fra FC Midtjylland på MCH Arena i Herning i denne sæson, og tigrene har en god ballast med fire sejre i træk over ulvene. Se alle målene HER

Tidligere var MCH Arena i Herning én af de sorte pletter på FC Nordsjællands fodboldlandkort, hvor tigrene simpelthen ikke kunne vinde og meget sjældent fik bare ét point. Men det har heldigvis ændret sig en del gennem de seneste sæsoner. Det er som om, at sejrene i de to pokalfinaler i 2010 og 2011 har været banebrydende for en ændring i det mentale styrkeforhold mellem de to klubber. FCN fik sin første Superligasejr nogensinde på MCH Arena i 2010, og i foråret var FCN med en ny sejr på 1-0 i Herning stærkt medvirkende til, at FCM ikke kunne fastholde mesterskabskursen. Nu er midtjyderne igen stukket lidt af i jagten på DM-guldet, men af de kun to nederlag, der har ramt ulvene i denne sæson, er det ene fra det seneste møde med FCN i Farum Park den 21. september. Her vandt FCN 2-1, og faktisk har tigrene sejret i de seneste fire kampe mod FCM. Det er de seneste tre Superligakampe samt sidste sæsons møde i DBU Pokalen, hvor FCN vandt 3-1 som opfølgning på 2-1 sejren i Superligaen kun fire dage forinden. Tre af sejrene i de fire seneste kampe mod FCM er hentet hjemme i Farum Park, men MCH Arena er heller ikke så skræmmende, som den har været, for udover sejren i foråret har FCN også spillet uafgjort i Herning i hver af de to foregående sæsoner. Det var Uffe Bech og Kasper Lorentzen, der stod for de to scoringer, da FCN vandt denne sæsons første møde i Farum Park med 2-1, mens Kim Aabech stod for målet på oplæg fra Joshua John i 1-0 sejren, da tigrene sidst gæstede Herning i foråret. Oliver Thychosen scorede i begge sejrene over FCM i efteråret 2013. Her kom også Anders ”AC” Christiansen og Lasse Petry på måltavlen. Oliver Thychosen vendte efter en skadespause tilbage til truppen i mandags mod AaB, mens Anders ”AC” Christiansen efter en karantænedag i den kamp kan være med igen i Herning på fredag. Se alle målene fra FC Nordsjællands sejre i de fire seneste møder med FCM ved at klikke på linket i toppen af denne artikel.